GündemManşet

“Hocalı’yı unutturmayın”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale TÜRKAV Şubesi Azerbaycan Büyükelçisi’nin davetlisi olarak, büyükelçiliği ziyaret etti.
BÜYÜKELÇİ İLE GÖRÜŞTÜLER
TÜRKAV Kırıkkale Şubesi’nin Şubat ayında yapmış olduğu Hocalı Katliamı ile ilgili sempozyumdan dolayı TÜRKAV Şubesi’ne daha önce teşekkür beratı gönderen Azerbaycan Büyükelçiliği, Büyükelçi adına Nadir Jafarov, TÜRKAV Kırıkkale Şube Başkanı Bülent Bozkurt ve yönetim kurulunu kabul etti. Yapılan ziyarette TÜRKAV’a bu konudaki çalışma ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Nadir Jafarov, Hocalı katliamının yeni nesillere anlatılması gerektiğinin ve de unutulmaması için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.
TÜRKAV’A TEŞEKKÜR
Jafarov, “Bu konuda gerek TÜRKAV Kırıkkale Şubesi ve gerekse tüm Türkiye’deki diğer TÜRKAV şubelerinin yaptığı çalışmalardan dolayı TÜRKAV’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret sonunda TÜRKAV Kırıkkale Şube Başkanı Bülent Bozkurt, Türk dünyasına yapmış olduğu katkılardan dolayı Azerbayzan Büyükelçiliği’ne bir plaket takdim etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu