Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

HÜKÜMET KONAĞI NE ZAMAN BİTİYOR?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Temeli atıldığı günden bu yana çeşitli sorunlarıyla sık, sık gündeme gelen birçok firma değiştiren Kırıkkale Hükümet Konağı inşaatı hızla ilerliyor. Hükümet konağı yapımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Ali Kolat, Hükümet Konağının Eylül ayında biteceğini söyledi.
 
TARİH ÖNE ALINACAK
Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay’ın İçişleri Bakanlığı döneminde parası çıkartılan, daha sonra bir çok süreçten geçen ve Haziran ayı seçimleri öncesinde tamamlanması hedeflenmesine rağmen yetiştirilemeyen Kırıkkale Hükümet Konağı inşaatı hızla ilerliyor. İnşaatın ne zaman tamamlanacağı konusunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, hükümet konağının Eylül ayında hizmete gireceğini söyledi. Vali Kolat, hükümet konağının kısa zamanda tamamlanarak hizmete girmesi için tarihi öne almayı planladıklarını kaydetti.
 
ALAN GENİŞLETİLDİ
Hükümet Konağının yapımının hızla devam ettiğini, hizmete girmesi için gereken her şeyin yapıldığını ve Hükümet Konağının Eylül ayında biteceğini söyleyen Vali Kolat “Hükümet konağı çalışmalarımız hızlı gidiyor. Çevre düzenlemesi ile ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor. Biliyorsunuz eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Hükümet Konağı bahçesine dahil edildi. Burası ile ilgili çalışmalar yapıldı ve ödenek istiyeceğiz. Konağın içerisi ve dış kısmı bitti. Eylül 2015 tarihinde bitimi gerçekleşmiş olacak. Tabi yapılan çalışmalar ile bitimini daha önce yapmayı planlıyoruz” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu