Manşet

Huzur Operasyonu: 2 Gözaltı

Kırıkkale'de, huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla düzenlenen polis operasyonu kapsamında, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan şüphelenilen 2 kişi gözaltına alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla düzenlenen polis operasyonu kapsamında, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan şüphelenilen 2 kişi gözaltına alındı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yoğun çaba harcanıyor. Edinilen bilgilere göre, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçunu önlemeye yönelik yapılan çalışmalarda, H.K. ve O.K. isimli şüphelilerin bulunduğu bir eve operasyon düzenlendi.

Evde yapılan aramalarda, polis ekipleri tarafından 3 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet şarjör ve 160 fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelilerin 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan dolayı gözaltına alındığı belirtildi.

Operasyonun detayları, Kırıkkale genelindeki güvenlik önlemlerine katkı sağlama amacını taşıyan bir diğer adım olarak değerlendiriliyor. Polis ekipleri, halkın güvenliğini sağlamak adına benzer operasyonlara devam edeceğini açıklarken, bu tür çalışmaların suçla mücadelede kararlı bir tutumu yansıttığını ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x