GündemKeskinKırıkkaleManşetSiyaset

Huzur ve kardeşliğin teminatı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayları Keskin’i ziyaret kapsamında Keskin İlçesi Kaymakamını İlker Özerk Özcan’ı ziyaretinden sonra diğer siyasi partilerin Seçim bürolarını ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

 

SEVGİ VE HOŞGÖRÜ ZAMANI

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Faruk Vurgun görüşmelerinde  ” Milletimizin menfaatlerini her türlü kişisel menfaatin üstünde tutarak çatışmadan, kavgadan uzak, projelerin ve icraatların konuşulduğu bir seçim istiyoruz. Türkiye’nin huzur ve kardeşlik içerisinde yaşamasını istiyoruz. Elbette ki barış ve kardeşlik en güzel duygulardır. Barışın ve kardeşliğin en güzel sağlandığı inanç sistemi ve kültürde bizim inancımızdır. İslam’dır ve İslam’ın ortaya koymuş olduğu ilkelerdir. Bu vesile ile Diğer Partilerin Seçim bürolarını ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ettik. “İnsanlarımız huzur, gençlerimiz ise geleceğe umutla bakmak istiyor. Saadet Partisi olarak huzur ve kardeşliği teminatıyız. Yaşadığımız ülke ve coğrafyamız için ‘Şimdi sevgi ve hoşgörü Zamanı’. Milli Görüş olarak bizler, meselelerin farkında olduğumuz kadar, çözüm yollarını da biliyoruz” diye konuştu.

 

SAADET MECLİSTE LOKOMOTİF OLACAK

7 Haziran’da milletimizin siyasi partilere ‘kutuplaşmayı, kavga dilini ve kısır çekişmeleri bir kenara bırakın, ülke ve millet olarak ortak paydaşta uzlaşın’ mesajı verdiğini fakat bu mesajın koalisyon kurma ihtimali olan siyasi partilerce kulak ardı edildiğini vurgulayan Vurgun, “Şimdi düşününüz ki, 1 Kasım seçimleri de aynı 7 Haziran gibi bir sonuçla neticelendi. Ne yapacağız o zaman? Olmadı tekrar seçim mi diyeceğiz? İşte böylesine bir manzara orta yerde dururken diğer partilerin de faydalı hale gelmesini istiyorsak bu meclise bir aklı-selim lazım. Diğer siyasi partileri de milletimizin sorunlarının tartışıp çözüm yollarının konuşulacağı bir zemine çekecek bir lokomotif lazım. İşte bu irade ve lokomotif Saadet Partisi’dir.

 

SAADET MECLİSTE

Saadet Partisi’nin içinde olmadığı bir meclis, ülkemizin ihtiyacı olan kardeşlik ve uzlaşı ortamını sağlayamamaktadır. 1 Kasım seçimlerinin en büyük kazanımı Türkiye’de kardeşliğin teminatı olan Saadet Partisi kadrolarının mecliste yer alması olacaktır. Saadet Partisi şu veya bu partinin alternatifi değil sistemin alternatifidir. Saadet Partisi şu veya bu partiye salt düşmanlık yaklaşımıyla asla bakmaz.” diye konuştu. Saadet Partisi’nin TBMM’ne girmesi için yüzde 10 barajını geçmesinin gerekmediğini belirten Vurgun, “Geçmişte de Anayasa’ya aykırı maddelerde yaptığımız başvurular olumlu sonuçlanmış ve netice almıştık. Şimdi de Kırıkkale’de Milletvekili çıkaracak sayı almamız durumunda, yine anayasal hakkımızı kullanarak AYM’ye bireysel başvuruda bulunacağız. Anayasamızda yüzde 10 barajı ile ilgili bir madde yok. Dolayısıyla Milletvekili çıkaracak sayıyı almamız durumunda, AYM Milletvekili hakkını bize tevdi ediyor. Saadet Partisi olarak Kırıkkale’yi  TBMM’nde temsil edeceğiz.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu