GündemKırıkkaleManşetSiyasetYahşihan

Sözlerini tutmadılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BANKA ŞUBESİNİ TAŞIDILAR, SIRA TAPU MÜDÜRLÜĞÜ VE PTT’DE…

 

Yahşihan pazaryerini gezen MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer vatandaşların, “Bankamızı götürdüler” sitemlerine karşılık, “Halk tepkisinin ardından bankanın gitmeyeceği yönünde söz verenler bu sözlerini unuttu. Şimdi sıra Tapu Müdürlüğü ve PTT’ye geldi” dedi.

 

HALK TEPKİLİ

MHP’liler dün Yahşihan İlçesi’ni ziyaret ettiler. İlçe pazaryerini gezen MHP’liler esnaflarla ve vatandaşlarla görüştüler. Vatandaşlar MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer’e banka şubesinin götürüldüğü yönünde şikayetlerde bulundular. Sürecin başından itibaren MHP’lilerin bu konuda Yahşihan halkına destek verdiğini, gösterilen tepkinin ardından AKP’lilerin, bankanın gitmeyeceği yönünde sözler verdiğini söyleyen vatandaşlar, “Sözlerini tutmadılar” diyerek tepki gösterdiler.

 

HALKIN İSTEĞİNE SIRTINI DÖNDÜLER

Yahşihan halkının menfaatleri doğrultusunda banka şubesinin Yahşihan İlçe merkezinden gitmemesi yönünde yoğun çaba gösterdiklerini hatırlatan Göçer, “Yahşihanlılar o günlerde tepkilerini göstermiş ve AKP’liler banka gitmeyecek sözünü vermişlerdir. Neden bu sözlerini yerine getirmediler? Halk bankanın olduğu yerde kalmasını istiyordu. İlçe merkezinde birçok emekli, çiftçi ve vatandaş yaşıyor. Neden onların istek ve taleplerine sırtını döndüler? O günlerde basına demeç verip, ‘Banka olduğu yerde kalacak’ sözü verenleri bu konuda Yahşihan halkına bir açıklama yapmasını bekliyoruz” dedi.

 

İLÇE HALKINA ZORLUK ÇIKARDILAR

Göçer şöyle devam etti: “Yahşihan en hareketli ilçemiz. Ancak baktığımızda bu yoğunluğa cevap veremeyen bir hizmet anlayışı var. Yenişehir üniversite nedeniyle özellikle genç nüfusun yaşadığı bir yerleşim. Yahşihan ilçe merkezinde ise yerli halk, orta yaşta ve yaşlı vatandaşlar yaşıyor. Banka şubesini oraya götürmekle ilçe merkezindeki halka büyük zorluk çıkarmış oldular. Öğrendiğimize göre PTT şubesi ve Tapu Müdürlüğü de ilçe merkezinden taşınacak. Yahşihanlılar da kendilerine zorluk çıkaranlara, söz verdiği halde tutmayanlara en güzel cevabı verecektir.”

 

HALK YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Yahşihan İlçe gezisinde İl Başkanı Erdal Baloğlu, İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer, Milletvekili adayı Tacettin Silsüpür, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Şube Başkanı Ali Gençtürk ve partililer de yer aldı. Yahşihan halkı MHP’lilere yoğun ilgi gösterdi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu