Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

“İçimizdeki İrlandalılardan yoruldum”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig de şampiyon olan ve hafta sonu Sarayönü Belediyespor ile oynan Play Off karşılaşmasından galip gelerek 3’üncü lige çıkan Türk Metal Kırıkkalespor’İkinci Başkanı Mürsel Öcal yaptığı basın toplantısında “İçimizdeki İrlandalılardan yoruldum” diyerek kongreden sonra görev almayacağını söyleyedi.

 

 

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı ve Türk Metal Kırıkkalespor İkinci Başkanı Mürsel Öcal bir basın toplantısı düzenledi. Türk Metal Sendikasında düzenlediği basın toplantısında sezon başından bu yana yaşananları anlatan Başkan Öcal, önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başında Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak’ın talimatı ile birleşmenin oluştuğunu ve ellerinden gelen desteği verdiklerini söyleyen Başkanı Öcal, birleşme öncesinde takımın BAL ligine borçlardan dolayı katılamamakla yüz yüze geldiğini ancak destekler ile katıldığını belirtti.

 

‘BU TAKIMDAN BİR ŞEY OLMAZ’

Sezon başında bir teknik direktör ile anlaştıklarını ancak, teknik direktörün ‘Bu takımdan bir şey olmaz’ diyerek bırakıp gittiğini söyleyen Başkan Öcal, yapılan araştırmalar neticesinde Hasan Erkin Şimşir ile anlaşma yapıldığı ve Şimşir’in Kırıkkale’ye bir vefa borcu olduğundan takıma geldiğini ifade etti. Sezon başladıktan sonra takımın iyi gitmesine rağmen Taraftara, yönetimi ve Teknik Direktörü istifaya davet ettirenlerin olduğunu, hatta yönetimden bazı kişilerin de takımın başarılı olmasını istemeyenlerin olduğun söyledi.

 

BU BİR BAYRAK YARIŞI

Şehrimize ve Kırıkkalespor’a BAL liginin layık olmadığını belirten Başkan Öcal, Türk Metal Kırıkkalespor’un 3’üncü lige çıkmasının bir başarı olmadığını, bir basamak olarak göründüğünü ifade etti. Kendisinin elinden geldiğini söyleyen Başkan Öcal, “3’üncü lige çıkmak için elimizden geleni yaptık ve başardık. Ben artık yoruldum. Bu bir bayrak yarışı ve inşallah bizden sonraki yöneticiler bu bayrağı önce ikinci lige sonra da PTT 1’inci lige çıkartırlar” ifadelerine yer verdi.

 

İSTİFAYA DAVET EDİLDİK

Dışardan elinden geleni yapacağını ve takımın yanında olacağını söyleyen Başkan Öcal, yorulduğunu belirterek istifa ettiğini belirtti. Başkan Öcal, “İçimizdeki İrlandalılarla uğraşmaktan yoruldum. Bu takım iyi giderken bizleri istifaya davet edildi. Hocamızın gitmesi gerektiğini söyleyen yöneticilerimiz oldu. Ama ben buna izin vermedim. Futbolcularımıza güvendik ve şampiyon oldular” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x