Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İçişleri Bakanı Soylu şehit annesiyle telefonda görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit polis Bekir Ferhat Kaya’nın annesiyle telefonda görüşerek Anneler Günü'nü kutladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“Allah bizleri size mahçup bırakmasın”
Vali Sezer, Iğdır’ın Dilucu Sınır Kapısı’ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Kaya’nın annesi Gülay Kaya’yı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonda görüştürdü. Anne Gülay Kaya’nın gününü kutlayan Bakan Soylu hal hatır sorarak, “Anneler Gününüz kutlu olsun. Nice Anneler Günü’ne inşallah. Şu an jandarmamız ile birlikteyiz. Allah bizleri size mahcup bırakmasın. Duanıza ihtiyacımız var. Sahadaki evlatlarımıza dualarınızı bekliyoruz” dedi.
Anne Kaya da Bakan Soylu’ya teşekkür ederek, “Sizler her zaman var olun. Sizler varsanız bizler varız. Sahadaki evlatlarımızı meleklerimiz korusun. Sabahtan beri de kuzularımın hepsi aradı. Bir Bekir gitti ama bir sürü Bekirlerim oldu” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bakan Soylu şehit annesiyle telefonda görüştü

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x