GündemKırıkkaleManşet

İki yeni gazete geliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE BASIN CAMİASINA İKİ YENİ GAZETE DAHA KATILIYOR.

 

Gazetemiz ‘Haber71’ gün geçtikçe güçleniyor. Gazetemiz bünyesine bağlı olmak üzere iki yeni gazete kuruyoruz. İsimlerini ve logolarını belirlediğimiz her iki gazetede bayramdan sonra piyasaya sürülecek.

 

‘CİHAD VE POSTA’

Kırıkkale’ye hayırlı olması dileğiyle iki yeni gazete daha kuruyoruz. Logo tasarımlarını belirlediğimiz gazete isimleri şöyle; Cihad ve Posta. “Kalp, el, dil ve özgüven” sloganıyla kurulacak olan ‘Cihad Gazetesi’ Kırıkkale’nin cihad ruhunu okuyucusuna yansıtacak. Kırıkkale Posta ise ‘Güçlü Kadro, Doğru Habercilik’ sloganı ile dürüst, ilkeli ve tarafsız anlayışla magazinsel gazete olacak.

İki yeni gazete geliyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri İki yeni gazete geliyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri İki yeni gazete geliyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri İki yeni gazete geliyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu