GündemKırıkkaleManşet

TÜPRAŞ’ın şampiyonu Bakım Planlama

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Petrol-iş şubesinin geleneksel olarak düzenlediği 15 takımın mücadele ettiği Tüpraş kısımlar arası futbol turnuvası yapılan final maçları ile sona erdi. Turnuvanın Şampiyonluğunu penaltılarla Bakım Planlama oldu

 

PENALTILAR BELİRLEDİ

Petrol-iş sendikası tarafından geleneksel olarak Tüpraş rafinerisindeki  birimler arasında yapılan futbol turnuvasına 15 takım katıldı. 21 gün süren turnuva yapılan final maçları ile sona erdi.Final maçlarını Petrol-iş Sendika Şube Başkanı Recep Sefer, Rafineri Üretim Müdürü Mehmet İlhan Zengin ,Tüpraş İnsan Kaynakları müdürü İhsan Oral,İnsan kaynakları koordinatörü Haluk Ülkü, birim müdürleri ve çalışanları beraber izlediler. Final Karşılaşması büyük çekişmeye sahne oldu.  Bakım Elektrik ile Bakım planlamanın karşı karşıya geldiği final maçının normal süresi 2-2 berabere bitti. Daha sonra penaltı atışına geçildi. Penaltı atışları sonucu rakibini 7-6 yenen Bakım Planlama  turnuvanın şampiyonu Oldu. Şampiyon olan Bakım planlama oyuncuları sahada doyasıya şampiyonluğu kutladılar. Turnuvanın Üçüncülüğünü BTK Takımı,  Bakım AllStar takımı da 4. oldu.

 

DOSTLUK KARDEŞLİK KAZANDI

Kupa töreninde konuşan Recep Sefer geleneksel turnuvayı bitirmenin mutluluğunu yaşadıkların belirtti. Sefer “Biz bu turnuvayı genelde bahar ve sonbahar da yaparak,gerçekten gelenekselleştirmek istediğimiz ,dostluğu,dayanışmayı pekiştirmek ve birlikteliği istediğimiz bu futbol turnuvamızı her yıl devam ettireceğiz.Burada işin stresi, hep birbirimizi iş yerinde görüyoruz. Ama hayatın başka bir alanı da var. İşte buda futboldur. Bu turnuvaları da devam ettirmekten yanayız. Hepimize Allah tekrarını nasip etsin. Önümüzdeki sezonda dostluğun,kardeşliğin ve birlikteliğin kazanacağı dostluk ve kardeşliği hepimiz kazandık. Hayırlı olsun devamını diliyoruz” dedi.

 

TÜPRAŞ AİLESİNİN ÖRNEĞİNİ VERDİK

Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi  üretim müdürü Mehmet İlhan Zengin de bütün katılımcılara, futbolculara şunları söyledi” Sevgili Tüpraş’lılar,bir turnuvanın daha sonuna geldik. Bir sorun olmadan, sakatlık olmadan tamamlandı.Finalde gördüğüm maç öncesi gördüğüm birlik ve beraberlik tabloları hepimizi mutlu etti.Eski yöneticiler yenilerle buradalar. Yine Tüpraş ailesinin örneğini verdik. Maçların centilmence güzel geçtiğini de izledik oda sevindirici oldu.Özellikle finale çıkan iki takımda şampiyondur.Kazanmak kaybetmek önemli değil önemli olan dostluktur” ifadesini kullandı.

 

KUPA VE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Konuşmalarından  sonra ödül törenine geçildi. Turnuvanın en centilmen takım Laboratuvar ödülünü Metin İşcan verdi.En iyi kaleci ödülünü Bakım Elektrik takım kalecisi Oğuzhan Kasaoğlu , ödülünü Sendika yöneticilerinden Cevdet Karabıyık dan aldı. Gol kralı ödülünü ise 20 Gol atan BTK takımının futbolcusu Bilal Erkoç Petrol-iş Başkan Yardımcısı Murat Kaya dan aldı. 3.olan takım BTK Bilgi işlemleri koordinatörlüğü takımının kupası Rafineri İnsan Kaynakları Müdürü İhsan Oral verdi.

2.olan takımın ödülünü Bakım Elektrik,Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer Eski yönetici Mertgün Altınok’u davet ederek madalya ve kupayı birlikte verdiler.Turnuva şampiyonu Bakım Planlama sporcularına madalyaları Rafineri üretim müdürü Mehmet İlhan Zengin, Petrol-iş Kırıkkale şube  başkanı Recep Sefer,Rafineri İnsan Kaynakları müdürü İhsan Oral,Sendika yöneticisi Murat Kaya eski sendikacı Mertgün Altınok birlikte verdiler.Turnuva sonunda herkes bütün takımlar birbirini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu