GündemKırıkkaleManşetSiyaset

İktidara Geliyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP eski Milletvekili Meral Akşener, Çorum gezisi öncesinde Kırıkkale’de davullu zurnalı mehter marşıyla karşılandı. MHP Kırıkkale üst delegeleri Şevket Özsoy ve Yavuz Kuzucu’nun davetiyle Kırıkkale’ye uğrayan Akşener’i Kırıkkale girişinde bulunan Köseler Petrol önünde partililer ile kısa bir sohbet etti.
 
300 KİŞİ KARŞILADI
Eskort eşliğinde Kırıkkale’ye giren Akşener, burada çiçeklerle karşılandı. Tek tek partililerle el sıkışan Akşener, kısa bir konuşma yaptı. Akşener’i yaklaşık 300 kişi karşıladı. Bu arada polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri aldı. Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Akşener, normalde Çorum iline gittiklerini belirterek, “Kırıkkale girişte böyle bir karşılama oldu. Sizde şahit oldunuz. Bu heyecan bu irade ve bu kararlılık ile biz iktidara geliyoruz.”dedi.
 
İKTİDARI BEKLİYORUZ
Milliyetçi Hareket Partisi Üst delegesi Şevket Özsoy yaptığı kısa açıklamada iktidarı hedeflediklerini söylerken, “Bundan sonra artık kongre sürecinde inşallah Meral hanımın genel başkanlığında ülkücü hareketin milliyetçi hareketin iktidarı geliyor. Hep birlikte bu iktidarı bekliyoruz ve kucaklayacağız.’’şeklinde konuştu.
 
DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR
Bir diğer üst delege olan Yavuz Kuzucu ise Meral Akşener’le iktidara yürüyeceklerini söyledi. Kuzucu, “Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu durum göze alındığında Milliyetçi hareket partisinin tek başına iktidara gelmesinin çok acil bir durum arz etmektedir. Bizde Türk milliyetçileri olarak vatanını milletini seven insanlar olarak, partimizin bundan sonraki süreçte başarılı olabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şuanda da toplumda bir değişim isteği vardır. Bunu da göz ardı edemeyiz. Bizde üst kurul delegesi olarak, 2 arkadaş kongre sürecinde imzamızı vermiştik. İnşallah 8 Nisan’da mahkeme kararını verecektir ve biz inanıyoruz ki olumlu karar verecek. Mahkeme karar verdikten sonra ki süreçte kongre olacak. İnşallah milliyetçi hareket partisini tek başına getirecek kadrolar iş başına gelecektir. Buraya gelen herkese teşekkür ediyoruz. Ülküdaşlarımız büyük bir katılımda bulundu” dedi.
 
AKŞENER KADINLARIN SORUNLARINI ÇÖZER
Eski Baro Başkanı Yeşim Oktar Varlı İse “Kadın meselesi mahiyetinde sorunlarımız var. Bunları dışarıdan gelip birisi çözmeyecek. Bunu bizim halkımız kendi iradesiyle bu işe vasıf liderler le çözecek. Meral hanımı bu anlamda çok yüksek görüyorum. Her kesimi kucaklayacak bir yapısı var. İş başaracak bir lider. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu