Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

İlçe adaylarına destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar ve Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Tunçbilek, kalabalık bir ekiple Sulakyurt Belediye Başkan Adayı İsmail Bildik ve Balışeyh Belediye Başkan Adayı Ahmet Tuna’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilediler. 

‘İSLAM’IN ASIRLARI KUŞATAN…’

Milliyetçi Hareket Partisi’nde yerel seçim öncesinde yaşanan birlik ve beraberlik ilçelerde de kendini göstermeyi sürdürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Sulakyurt Belediye Başkan Adayı İsmail Bildik ve Balışeyh Belediye Başkan Adayı Ahmet Tuna’yı ziyaret eden Kırıkkale İl Belediye Başkan aday adayı Serdar Yarar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Tunçbilek ve  yönetim kurulu üyeleri  her iki başkan adayına da hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Tunçbilek, “Allah yar ve yardımcınız olsun. Ülkü Ocakları kurulduğu günden bugüne kadar her zaman yüce Türk Milletinin üstün menfaatlerini ön planda tutarak çalışmalarını yürütmüş olan köklü bir kurumdur. Ülkü ocakları kaynağını muhterem milletimizin kültüründen ve yüce dinimiz İslam’ın asırları kuşatan gücünden almaktadır. Başbuğumuzun emaneti olan ocağımızın berrak kimliğine leke düşürmemek için azami oranda bir dikkat göstererek, faaliyetlerimizi hız kesmeden devam ettirmekteyiz” dedi.  Yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden MHP Balışeyh Belediye Başkan Adayı   Ahmet Tuna ‘ Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Tunçbilek’e, yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale İl Belediye Başkan aday adayı Serdar Yarar’a teşekkür ederim” dedi.  MHP Sulakyurt Belediye Başkan Adayı İsmail Bildik “Bu ziyaretiniz bizleri çok mutlu etmiştir. Manevi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

‘BEŞİKTEN MEZARA KADAR ADAM KALABİLMEKTİR’

“Ülkücü hareketin milletimizin tek umudu olduğunu her yerde haykırılmaktadır” diyen MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar ‘”Yüz binlerce ülkücü bu temiz duygularla hareketimizin başarısı ve ülkemizin geleceği için emek sarf etmektedir” şeklinde konuştu.  Ülkücülerin gece gündüz çalışarak milleti aydınlatmasını isteyen Yarar, birbirlerine sarılarak, birlik ve bütünlükten taviz verilmemesini ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığını, her zaman zora talip olduklarını ve bu zoru başararak zaferi birlikte kutlayacaklarını söyledi. Sulakyurt Belediye Başkan Adayı İsmail Bildik ve Balışeyh Belediye Başkan Adayı Ahmet Tuna’ya başarı dileklerini ileten Yarar, “Herkes çok iyi bilmelidir ki ülkücülük beşikten mezara kadar adam kalabilmektir. Ülkücülük Cenab-ı Allah’a razı olarak hayat nizamı belirlemektir. Ülkücülük peygamber efendimizin güzel ahlakı ile ahlaklanmaktır” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu