Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Pekdoğan’a büyük destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Obalı 250 kişilik grup MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek destek vereceklerini açıkladı. Pekdoğan, “Kırıkkale için MHP çatısı altında çalışalım” dedi.

HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORLAR’

Obalılar ve havalisi, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek seçim çalışmalarında destek vereceklerini açıkladılar. Köyü neresi olursa olsun vatandaşlardan çok yoğun bir ilgi gördüğünü ifade eden Pekdoğan, “Bu vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi. Pekdoğan, 2014 yerel seçimlerinin ardından Kırıkkale’nin gelişeceğini ve 11 yıllık gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Pekdoğan, “Bir olalım, birlik olalım, diri olalım” diyerek herkesi MHP çatısı altında çalışmaya davet etti.

‘BİZİM DERDİMİZ KIRIKKALE…’

Mustafa Pekdoğan’a destek olmak amacıyla yaklaşık 250 kişilik bir grupla gelen Obalıları temsilen konuşan Murat Özbek, Kırıkkale’yi yıllardır yiyip bitiren bölgecilik illetinden artık kurtulmak gerektiğini vurgulayarak, “Bizim derdimiz Kırıkkale, Sayın Pekdoğan’ın da Kırıkkale’ye en iyi hizmeti sunacağından zerrece şüphemiz yok. Onun için buradayız. Obalılar olarak sonuna kadar Sayın Pekdoğan’a destek vereceğiz” dedi.

‘KİMSEYE TEPEDEN BAKMAYACAĞIZ’

Merkez bürolarının açıldığını günden beri çalışmaların daha da hız kazandığını belirten Pekdoğan, büronun halkın hizmetinde olduğunu ve geç saatlere kadar vatandaşlarla istişare yaptıklarını bildirdi. Mahalle toplantılarına da önem verdiklerini ifade eden Pekdoğan, kent genelinde gezmedikleri mahalle kalmayacağını ve bu konuda vatandaşların özel davetlerinden de çok memnun olduklarını söyledi. Hizmetlerin yeniden artacağını ve yeniden başkan olması durumunda Kırıkkale halkının hizmetkârı olacağını belirten Pekdoğan, mevcut Belediye Başkanı gibi kimseye tepeden bakmayacağını kaydetti. Pekdoğan, seçimlerin demokratik bir havada geçeceğine de inandığını belirterek, 30 Mart’ta tüm Kırıkkale halkının desteğiyle başkan olacağını beyan etti.

‘UÇUK PROÖJE VAAT ETMEDİK’

Seçim stratejilerinin ve projelerinin 1-5 Şubat arasında Gök Düğün Salonunda 3 boyutlu görsel destekli programlarla açıklanacağını belirten Pekdoğan, kafasında tasarlanan Kırıkkale’nin o gün açığa çıkacağını kaydetti. Hiçbir zaman yapamayacakları projeleri açıklamadıklarını belirten Pekdoğan, yapacakları işlerin sözünü verdiklerini, uçuk ve yapılmayacak projelerle ortaya çıkmanın doğru olmadığını söyledi. Pekdoğan, uçuk projelerle ortaya çıkan adayların da başarılı olmalarının mümkün olmadığını bildirdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu