Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

İlçe istişareleri tam gaz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlçe ve beldelerde istişare toplantılarına ara vermeden devam eden Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri dün de Karakeçili ve Çelebi Belediye Başkanlarını ziyaret ederek istişare toplantısı yaptılar.
 
İLK DURAK KARAKEÇİLİ
Ak Parti İl Yönetim Kururlu Üyeleri ilçe ve beldelerde istişare toplantılarına tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bahşılı Belediye Başkanı ve Ak Parti Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar ile görüşen heyet dün de ilk ziyaretini Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik’e ardından da Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol ile görüşerek istişare toplantısı yaptılar. İstişare toplantılarına Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Cesur Cebeci, Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek, İdari ve Mali İşler Başkanı Mustafa Kaplan, İl Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Ceylan ve Sabahattin Kayır katıldı.
 
KARAKEÇİLİ’YE 5 MİLYONLUK YATIRIM YOLDA
Ak Parti İl Yönetim Kururlu Üyeleri’nin ilk durağı Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik oldu. Karakeçili’ye yapılacak ve yapılması planlanan hizmet ve projelerden bahseden Özçelik Karakeçili İlçesinin çok eskilere dayanan bir yerleşim yeri olduğunu belirterek ‘Karakeçili Oğuz boyundan gelen bir yerleşim yeridir. Osmanlı Devletinin ilk Hükümdarı Osman Bey burada doğmuştur. Bunun bilincinde olarak Karakeçili’ye ve Osmanlı kültürüne yakışır bir yatırım yapmak için kolları sıvadık. Maliyeti 5 milyon TL’yi bulan büyük bir park yapacağız. Kültür Bakanlığı’na projemizi sunacağız. Kabul olması halinde ulusal Karakeçili şenliklerimizi burada yaparak Karakeçili’nin adını dünyaya duyuracağız’ ifadelerine yer verdi.
 
ÇELEBİ’DE TEK SIKINTI ELEKTRİK
Karakeçili Belediyesi’nin ardından Çelebi ilçesini ziyaret eden Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol ile görüşerek istişare toplantısı yaptılar. Çelebi ilçesinin elektrik dışında sıkıntısı bulunmadığını dile getiren Başkan Uluyol, ‘İlçemizin elektrik şebekeleri 70-80 yıllık bu nedenle arıza ve kesintiler oluyor. Bu sorunu çözmek için girişimlerde bulunduk. En kısa zamanda bu sorunu da halledeceğiz’ şeklinde konuştu. Ak Parti İl yönetim kurulları  belediyelerin sıkıntılarını dinleyip gerekli yerlere ileteceklerini belirttiler.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu