GündemKırıkkaleManşet

İlk sahura depremle uyandık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

11 ayın sultanı ramazan ayının gelmesi ile birlikte Kırıkkale dün ilk sahuruna korkuyla kalktı. Ramazan Davulcusunun gelmesinin bekleyen vatandaşlar merkez üssü Ankara Bala olan ve 4.0 şiddetindeki deprem ile sahura uyandı.

 

PANİĞE NEDEN OLDU

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Kırıkkale ilk sahuruna kalktı. Ramazan ayının olmazsa olmazlarından olan Ramazan Davulcusunun gelmesini bekleyen vatandaşlar davul sesi yerine sarsıntıyla uykularından uyandılar. Merkez üssü Ankara Bala’da meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem halk arasında korkuya sebep olurken, Paniğe kapılan bazı vatandaşlar evlerinden dışarı çıkarken bazı vatandaşlar ise sakinliğini koruyarak evlerinde kalmayı tercih etti.

 

4.0 ŞİDDETİNDE

Gece saat 01.40’ta merkez üssü Ankara’nın Bala ilçesi olan deprem meydana geldi. Deprem Ankara’ya bağlı çok sayıda yerde hissedildi. Rihter ölçeğine göre 4.0 şiddetindeki deprem Kırıkkale’de de hissedildi. Deprem Ankara Kırıkkale arasındaki çok sayıda yerleşim birimlerinde vatandaşları sokağa döken depremin ardından vatandaşlar bir süre dışarıda bekledikten sonra Ramazan ayının ilk sahurunu yapmak için evlerine tekrar döndüler.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu