Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

İnanıyoruz! Şampiyon olacağız

Bölgesel Amatör Liginin ilk devresine yaklaşırken, Kırıkkale Büyük Anadoluspor 23 puanıyla gruptaki liderliğini koruyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Liginin ilk devresine yaklaşırken, Kırıkkale Büyük Anadoluspor 23 puanıyla gruptaki liderliğini koruyor.

Bölgesel Amatör Liginin ilk devresine yaklaşırken, Kırıkkale Büyük Anadoluspor 23 puanıyla gruptaki liderliğini koruyor. 2018-2019 sezonunda sergilediği futbolla göz dolduran şimşekler, şampiyonluk parolasıyla yolunda emin adımlarla ilerliyor.

PAZAR GÜNÜ DEPLASMANDA

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, on birinci hafta maçını deplasmanda Karaman Belediyespor ile oynayacak. Karaman Kemal Kaynaş Stadyumunda 2 Aralık Pazar günü saat 14.00’te oynanacak olan karşılaşmayı Mertcan Bardak yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Ömer İşcan, Ferhat Çalar ve İsa Naviş yapacak.

ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE EDİYOR

2018-2019 sezonuna peş peşe aldığı seri galibiyetlerle başlayan bir maç eksiği ve 23 puanla lider konumda bulunan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi saha ve seyircisi önünde Sarayönü Belediyespor’dan 4-1’lik skorla aldığı 3 puanlık serisini sürdürmek istiyor.  Geçen hafta alınan galibiyet ile takımda morallerin yerinde olduğuna vurgu yapan teknik direktör Harun Aydoslu, “İnşallah sezon sonuna kadar liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK

Aydoslu, “Şuanda bir maç eksiğimiz olmasına rağmen lider durumdayız. İnşallah deplasmandan da almayı hedeflediğimiz 3 puan ile bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Karşılaşmanın centilmenlik içinde geçmesini temenni ediyorum. Geçtiğimiz hafta kendi sahamız ve seyircimiz önünde Sarayönünden aldığımız 4-1’lik farklı skor takımıza ciddi anlamda moral verdi. Bizler şampiyon olacağımıza inanıyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar bu böyle gider” şeklinde konuştu.

TAKIM İYİ GRAFİK ÇİZİYOR

Kırıkkale Büyük Anadoluspor bu sezon Harun Aydoslu’nun önderliğinde lige şampiyonluk parolası ile başladığı vurgusu yapan Başkan Ünver, “Daha önemlisi yıllar sonra geçmiş yıllarda yaşadığımız havayı bu sezon yeniden taraftarlarımıza hep birlikte yeniden teneffüs ediyoruz” dedi.  Takımın şu ana kadarki durumuna baktığımızda geçen sezonlara göre daha iyi bir grafik çizdiğini söyleyen Ünver, “Ayrıca oynanan oyun göz dolduruyor. Lig’de özellikle Çubukspor galibiyetiyle daha çok, moral depoladık. Sandıklı deplasmanından 1 puanla dönsekte futbolcularımızın öz verili çalışmaları ve hırsları da dikkatlerden kaçmıyor” dedi.

MORAL DEPOLAMIŞ OLACAĞIZ

Geçen hafta oynadığımız Sarayönü Belediyespor maçında da iyi bir galibiyet aldıklarını söyleyen Ünver, “Bu hafta ise Karaman Belediyespor ile oynayacağımız çok önemli bir dış saha maçımız var. Her ne kadar puan tablosuna baktığımızda Karaman takımı orta sıralarda yer alsada çoğu zaman iyi bir oyun sergileye bildiği için takımımız adına bu maç çok büyük bir önem arz ediyor” dedi.  Biz Grup Daltonlar olarak 2 sprinter ile takımımıza destek için pazar günü Karaman’da gideceğiz diyen Başkan Ünver, “Karaman deplasmanından mutlak bir galibiyet ile dönülecek olursa grubun diğer zorlu takımlarından olan Akşehirspor ile kendi evimizde oynayacağımız maç öncesi gene iyi bir moral depolamış olacağız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x