Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

İnşaatlar eğitim dönemine yetişsin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale şehir merkezinde ve Yahşihan ilçesinde yapımı devam eden okul inşaat alanlarını inceledi. Vali Sezer, çalışmaların titizlikle sürdürülmesini ve önümüzdeki eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesini istedi.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Vali Sezer, beraberinde Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve İl Özel İdaresi teknik elemanları ile birlikte incelemelerini yaptığı Özel Eğitim Okulu, Kale Şehit Ferhat Bozkurt İlk ve Ortaokulu, TOKİ Okulu, Yahşihan Yeni Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi spor salonu inşaatlarını gezdi. Vali Sezer, ziyaretlerde kurum yetkilileri ile yüklenici firmaların yetkililerinden inşaatların son durumu, fizik gerçekleşme, derslikler gibi birçok konuda bilgiler aldı.

EN İYİ DONANIMA SAHİP OLACAK

Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi bahçesine yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu alanında da incelemelerde bulunan Vali Yunus Sezer, önümüzdeki eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi için hızla yapımı devam eden okullarda, inşaat kalitesi bakımından da son derece titiz davranılması gerektiğini, okulların yapımında hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını, bu nedenle yeni eğitim-öğretim yılında hizmete sunulacak bu okulların günümüzün en iyi donanımıyla eğitim-öğretime kazandırılmasını hedeflediklerini söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x