Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

İnsanımızın samimiyetine güveniyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Sungur: “Neleri vaat ettiğin ve neleri gerçekleştirdiğin çok önemli. Gittiğimiz her yerde boş vaatler vererek insanların oyunu, desteğini istemiyoruz. İnsanların samimiyetlerine güveniyoruz. Ben seçimden seçime meydanlara çıkıp, düğünleri, cenazeleri ve hastaları gezen bir kişi olmadım. Rabbim bunu bana nasip etmesin.”

 

 

HER KESİMDEN DESTEK GELİYOR

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yahşihan’da 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere kilitlendi.  Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, seçim çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor. Yerel seçimlerde Yahşihan Belediyesi’ni bir dönem daha yönetmeye talip olan Başkan Ahmet Sungur’a birçok kesimden de destek gelmeye devam ediyor.

 

HERKESE KUCAK AÇIYOR

Yahşihan’da 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Sungur, partisine ve milletine hizmet etmek için ilçesinden kopmadı.  Ayrıca Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde de parti ayrımı gözetmeksizin herkese kucak açan Başkan Sungur, bölgeye birçok kalıcı hizmet ve eser bıraktı. AK Parti’nin adayı Ahmet Sungur seçim bürosunu boş bırakmayan tüm ziyaretçilerini ayakta karşılayarak onlarla tek tek yakından ilgileniyor ve görüş alış verişinde bulunuyor.

 

BOŞ VAATLER VERMİYORUZ

Seçim bürosunda seçmenlerine seslenen Başkan Sungur, tecrübenin sadece yapılan işlerle değil söz ile de tecrübenin olması gerektiğini belirterek, “İnsanların karşısına çıkarken neleri vaat ettiğin neleri gerçekleştirdiğin çok önemlidir. Biz onun için gittiğimiz her yerde boş vaatler vererek insanların oyunu, desteğini istemiyoruz. İnsanların samimiyetlerine güveniyoruz. Ben seçimden seçime meydanlara çıkıp, düğünleri, cenazeleri ve hastaları gezen bir kişi olmadım. Rabbim bunu bana nasip etmesin”

 

BEN BU MEMLEKETİN TOZUNU YUTTUM

‘Ben bu memleketin tozlu yollarında ki tozları yuttum’ diyen Sungur,  “Bu memleketteki garibanla beraber akşam evlerinde beraber ağladım. Bu memleketimde düğünü olan insan var ise omuz omuza hayal çektik. Eğer cenazesi olan bir kardeşimiz varsa riya yapmadan tabutunu beraber taşıdık. Bugün şu mahşeri kalabalık gösteriyor ki insanlarda ahde vefa var, insanlarda duygusallık var, insanlarda samimiyet var ve ben Yahşihan insanına bir kez daha teşekkür ediyorum”

 

KIRIKKALE’NİN EN BÜYÜK İLÇESİ

Yahşihan’ı Kırıkkale’deki en büyük ilçe vaziyetine getirdiklerini söyleyen Sungur, “Bunlar da çok kolay olmadı. Bizim 2014 yılında vaat edin de yapamadığımız bir tek camimiz kaldı. Ama Allah nasip ederse 2019 yılı yaz ayında ilk kazmayı vurup temelini atacağız. Yahşihan’ımız bir Üniversite şehridir. Verdiğimiz terminal sözümüzü tamamladık ve ruhsatını verdik. Ulaştırma Bakanlığından alınması gereken bir T belgesi var. En kısa sürede T belgesini alarak terminalimizi hizmete açacağız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x