Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Hedefimiz kardeşlik şehri oluşturmak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de ulaşmadık yer, sıkmadık el bırakmamak için çalışmalarını sürdüren ve en fazla çalışan aday olarak dikkatleri üzerine çeken MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar Sanayi sitesini ziyaret etti, Çullu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 40 soruna 40 projeyle yola çıktıklarını belirten MHP’li aday Yarar, tek hedeflerinin kardeşlik şehri Kırıkkale oluşturmak olduğunu söyledi.

ESNAF ZİYARETİ MAHALLE TOPLANTISI

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar seçim çalışmaları kapsamında bir taraftan seçim bürosunda hayırlı olsun dileklerini kabul ederken, diğer taraftan esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kırıkkale’de en aktif çalışan aday olarak dikkatleri üzerine çeken ve ortaya koyduğu projelerle vatandaşın ilgisini çeken MHP adayı Yarar, Sanayi esnafını ziyaret etti, Çullu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yarar’a sanayi esnafı ziyaretinde MHP Belediye Başkan aday adaylarından Abdullah Peköz’de eşlik etti. Ziyaretleriyle ilgili değrelendirmelerde de bulunan Başkan adayı Yarar “Sanayi çarşımızda esnaf ziyaretinde bulunduk, Çullu Mahallesinde açık hava toplantısında Çullu’lu hemşehrilerimiz ile buluştuk. Kırıkkale’nin ve Çullu’nun sorunlarını dile getirip yapacağımız projelerden bahsettik. Bize kapılarını açan esnafımıza ve bizleri mahallelerinde ağırlayan Çullu Mahalleli hemşerilerime teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

AMACIMIZ ATA TOPRAĞIMIZ KIRIKKALE’YE HİZMET ETMEK

Göreve gelmeleri durumunda ayakları yere basan 40 projeyle istihdama da katkıda bulunacaklarına vurgu yapan MHP adayı Serdar Yarar “Kendi imkanlarımızla hayata geçireceğimiz projeler var. Bu beş yılda hayata geçireceğimiz ayakları yere basan projelerle en az 2 bin kişinin istihdamını düşünüyoruz. Şuanda belediyemizde çok kıymetli yönetici, mimar ve mühendis ve işçi arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızı muhafaza ederek yapacağımız ek istihdamlarla birlikte Kırıkkalemize en iyi hizmeti yapmak adına çalışma sergileyeceğiz. Biz siyaseti ahlak kuralları çerçevesinde yapma derdindeyiz. Bizim derdimiz Kırıkkale’de birlik ve beraberlik içerisinde kardeşlik şehri oluşturarak hepimizin ata toprağı olan Kırıkkalemize hizmet etmektir” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x