Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Invisalign Tedavisi Ne Kadar Sürer?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

 

Invisalign tedavisi yapılan kişilerin sonuçları görmesi ortalama olarak 2 yıldan daha kısa sürer ve bazen 6 ay kadar kısa bir sürede de sonuçlar gözle görülecek kadar belirginleşir.

 

Elbette her gülümseme farklıdır ve hangi tedaviye ihtiyacınız olduğuna bağlı olarak bu süreç az ya da çok zaman alabilir. Tedavi süresi, ele almak istediğiniz konunun karmaşıklığı ile doğrudan ilişkilidir.

 

Invisalign tedavisinin sonuçları ve ayrıca alternatif diş düzleştirme yöntemleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edebilirsiniz.

 

Invisalign Tedavisi

 

Invisalign tedavisinde, dişlerinizi yavaşça yeniden hizalamak için plastik plaklar kullanılan bir hizalayıcı türüdür. Plakları günde en az 20 saat takmanız gerekir. Sadece yemek yerken ve diş fırçalamak için çıkarabilirsiniz.

 

Bu plaklar hekiminiz tarafından ağız ölçünüze göre özel olarak yaptırılır. Doktorunuz ilk ziyaretinizde ağzınızın özel 3 boyutlu görüntülerini veya ağzınızın ölçülerini alacaktır. Aalınan bu ölçüler daha sonra dişleriniz için invisalign plaklarını oluşturmak için kullanılacaktır.

 

Tedavi Süresini Hangi Faktörler Etkiler?

 

Invisalign tedavisinde olan bazı kişilerin tedavileri 6 ayda biterken, bazılarının tedavi süresi birkaç yılı bulabilmektedir.

 

Tedavi sürenizi artırabilecek faktörlerden bazıları şu şekildedir:

 

  • Dişlerin ve çenenin yapısı,
  • Yaşınız,
  • Tedavi planına uyumunuz gibi faktörlerin süreç üzerinde etkileri vardır.

 

Invisalign Tedavisi Nedir?

 

Invisalign tedavisi, neredeyse görünmez, çıkarılabilir diş telleri ile gülümsemenizi gizli ve rahat bir şekilde dönüştürmenize olanak sağlar.

 

Invisalign hizalayıcılar tamamen şeffaftır ve herhangi bir metal tel ya da braket kullanmadan dişlerinizi kademeli olarak düzeltmek için özel olarak üretilir. Hizalayıcılarınız, kısa sürede size dengeli, rahat bir gülümseme sağlamak için birkaç farklı ortodontik sorunu çevrenizdeki insanlar fark etmeden düzeltebilir.

 

Invisalign tedavisi hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için https://www.canerbalta.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x