Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşet

‘İpekçi Turizm Kırıkkale için önemli bir değer’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Seyahat Acenteliği Genel Başkanı Başaran Ulusoy, İpekci Turizm Seyahat Acenteliğini ziyaret etti. Ulusoy, Mehmet ve Abdullah İpekci’den bilgiler aldı. Ulusoy, İpekci Turizm Seyahat Acenteliği Kırıkkale için önemli bir marka ve değer olduğunu ifade etti.
‘ONUR DUYDUK’

İlk olarak İpekçi Turizm Seyahat Acenteliği Hac- Umre binasını gezen Ulusoy, burada kendisine hediye edilen Kuran-ı Kerimi ve Türk Bayrağını öperek kabul etti. Ulusoy son olarak İşletmeciliğini Abdullah İpekçi’nin yaptığı By Value kuaför salonunu gezdi. Kuaför salonunu çok beğendiğini söyledi. Mehmet İpekçi ise Başaran Ulusoy’u ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade etti.

KIRIKKALE GELİŞEN BİR KENT

Başaran Ulusoy yaptığı açıklamasında “Kırıkkale’de de iş hacminin gelişmesinden oldukça mutluyum. Kırıkkale’nin resmini bütün Avrupa’ya göstersen Kırıkkale demezler. Kırıkkale bir iş merkezi, gelişen bir kent. Ama tabela kirliliği perişan. Sokaklarda ki tabela kirliliği düzeltmesinde fayda var. Kırıkkale’ye daha önceden gelmiştim. 1965 senesinde çok kalabalık bir şekilde karşılanmıştım. Arabistan’da biraz sıkıntılarımız var. Yıkımlar var. Ama tedbirlerimizi alacağız’’dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu