Gündem

İş Eldiveni Ne İşe Yarar?

Hayatta en çok kullandığımız en çok işimize yarayan organımız elimizdir. Bu sebepledir ki onun sağlığı bizim için önemlidir.  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hayatta en çok kullandığımız en çok işimize yarayan organımız elimizdir. Bu sebepledir ki onun sağlığı bizim için önemlidir.  Özellikle çalışma hayatımızda iş kazalarına açıktır. Çalışılan sektöre göre riskler değişmektedir. Sektörünüze uygun eldiven çeşitleriyle Eldiven Borsası olarak sizlerin yanındadır. İş sağlığı ve güvenliği açısından kişisel koruyucu malzemeler son dönemlerde daha çok önem kazanmıştır. Nitril eldiven nedir? Pek çok kişi merak eder.  Sentetik ve kullanışlı bir eldiven çeşididir.

Laboratuvarda çalışan biri için kimyasallar sorun olabiliyorken inşaat ve mekanik işler yapanlar için çok daha farklı riskler ortaya çıkmaktadır. Her sektörde her duruma farklı eldiven çeşitleri kullanılmaktadır;

Ellerinizin güvenliği ve sağlığı için zengin çeşitlerimizin yer aldığı Eldiven Borsası sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İş Eldiveni Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her ne iş yaparsak yapalım kesinlikle iş sağlığı ve güvenliğine uygun ekipmanlar kullanmalıyız. Bunlardan bir tanesi de eldivendir. iş eldiveni kullanırken ilk olarak işimize ve kendimize uygun eldivenler seçmeliyiz. İş eldiveni seçimlerinde Eldiven Borsası olarak sizlere yardımcı olmaktadır.

  • Seçeceğiniz iş eldivenleri öncelikle el ölçülerinize uygun olmalıdır. Elinizi tam kavraması gerekmektedir.
  • Kullanacağınız eldiven hava geçirmelidir. Polyester örme eldivenler kullanıla bilinir.
  • Dayanıklı ve uzun süre kullanabileceğiniz kalitede olmalıdır. Ellerinizin sağlığını korumalıdır.

El yapınıza uygun olmayan, yırtık eldivenleri kesinlikle kullanmamalısınız. Doğru eldiven seçimi için Eldiven Borsası internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x