GündemManşet

İşin Suyunu çıkardı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖZEL HABER: YUSUF ÇALAN

 

Bahşılı ilçesi sınırlarında bulunan Karaahmetli köyünde son günlerde su ile ilgili problem halkı canından bezdirdi. Köyde ikamet eden vatandaşların iddialarına göre; hafta sonunda arazilerini sulamak için gelen vatandaşlara su verilmediği öğrenildi. Hafta içinde suların kesilmediğini söyleyen köy halkı, haftalardır Cumartesi ve Pazar günü suların kesildiğini bu durumda bir kasıt aradıklarını söylediler.

 

TEK DAMLA SU YOK

Yaz ayı ile birlikte tarla ve bahçelerini eken vatandaşlar susuzlukla perişan oldu. Perişanlığın nedeni ise tamamen keyfi bir uygulama olarak yorumlandı. İddialara göre; Karaahmetli ilçesinde hafta içi ekilen tarlalar için suların aktığını belirten köy halkı, hafta sonu yoğunluk olduğunu, köyde arazileri bulunan vatandaşların tarlalarını sulamak için köye geldiğini fakat tek damla su bulamadıklarını söylediler.

 

KEYFİ UYGULAMA

Bu durumun köyde keyif bir uygulama yapan muhtardan kaynaklı olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, suların hafta içi kesilmediğini hafta sonu ise ya sık sık kesildiğini, yada hiç verilmediğini söylediler. Vatandaşlar suyun muhtar tarafından kesildiğini iddia ederek, “Hafta içi köyümüzde yoğunluk olmuyor. Sularımızda da kesinti yok. Ancak hafta sonu birçok vatandaşımız köye gelerek bahçe sulamak istiyor. Sular ise keyfi olarak kesiliyor. Muhtar bunu kasıtlı yapıyor” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x