Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

İşitme Engellilerde Turnuva Heyecanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İşitme Engellilerde Turnuva Heyecanı

Kırıkkale Üniversitesi Damla Topluluğu ve Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri, masa tenisi turnuvası etkinliği ile bir araya geldi.

 

GENİŞ KATILIM

İlk ve ortaokul öğrencilerine sporun önemini ve keyifli yanını anlatmayı amaçlayan etkinlik Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Ortaokulunda gerçekleşti. Turnuvaya Üniversite Damla Topluluğu öğrencileri, Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve veliler katıldı.

 

DERECEYE GİRENLERE KUPA

Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencilerine rol model oluşturmak ve masa tenisini yaygınlaştırmak amacıyla Üniversitenin Damla Topluluğundan 15 öğrenci etkinlikte yer aldı. Rakiplerin kura ile belirlendiği turnuvada birinciliği ev sahipliği yapan Mevlüt Hiçyılmaz Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Numan Düzenli, ikinciliği 8. Sınıf öğrencisi Nesibe Çığal ve üçüncülüğü 6. Sınıf öğrencisi Rabia Yurdakul, dördüncülüğü Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi Ayşe Kömür, beşinciliği de Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler okulu öğretmeni Galip Çimen aldı. Etkinlik sonunda ödül töreni yapıldı. Dereceye girenlere kupa verilirken turnuvaya katılan 23 öğrenciye madalya verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x