Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İşyerlerine hijyen denetimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi Zabıta ekipleri, yenişehir’de hizmet veren işyerleri ile kafelere hijyen denetimi yaptı. İşyerlerinde temizlik başta olmak üzere çalışma koşullarını inceleyen zabıta ekipleri, yönetmelik ve hijyen koşullara uymayan işyerleri hakkında rapor tutup, uyarıda bulundu.
 
Rapor tutuldu
Yahşihan Belediyesi Zabıta ekipleri, halkın yoğunlukla tercih ettiği işyeri ve kafelere denetim yaptı. Kafelerin hijyen koşulları ile yönetmelik dahilinde bulundurmaları gereken evraklar ile çalışma koşullarını inceleyen zabıta ekipleri, denetimlerde ince eleyip sık dokudular. Kafelerde çalışan işçilerin çalışma koşullarına özellikle dikkat eden zabıta ekipleri, denetimlerde eksiklikleri olan işyerleri hakkında rapor tutarak, uyarıda bulundu.
 
İlaçlama yapılmıştı
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışmaların yoğunlaştığı Yahşihan Belediyesinde, park ve bahçeler ile yollarında bakımı başlamıştı. Daha önceki haftalarda ilaçlamalar da yapan Yahşihan Belediyesi ekipleri, halkın yaz aylarında sık sık ziyaret ettiği bölgeleri özellikle hazırlamaya önem veriyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu