ManşetYaşam

İtfaiye Haftası kutlanıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İtfaiye çalışanları 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftası’nı kutluyor.

Spor programı yapıyorlar

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, başlattıkları uygulama ile Sabah sporu yaparak güne zinde bir başlangıç yapıyor. Vatandaşların can ve mal güvenliği için 24 saat görev yapan itfaiye erleri Sabah sporlarını itfaiye önündeki alanda gerçekleştiriyor.  İtfaiye Müdürlüğü’nde masa tenisi ve voleybol gibi aktiviteleri oynayan itfaiye erleri Spor faaliyetlerine ısınarak ve koşarak başlıyorlar. İtfaiye erleri daha sonra İtfaiye binası içinde bulunan kondisyon aletleriyle çalışıyorlar. Göreve dinç başlamak ve kondisyonlarını korumak amacıyla güne sporla başlayan itfaiye erleri haftanın belirli günlerinde ise İtfaiye Müdürlüğü yakınında bulunan Kapalı spor salonunda daha geniş çaplı spor eğitimi yaparken, Olimpik yüzme havuzunda dalgıçlık ve su arama kurtarma eğitimi alıyorlar. İtfaiye personeli spor eğitimlerini belirli proğram dahilinde gerçekleştiriyorlar.

Saygılı kutlama mesajı yayımladı

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yayımladığı kutlama mesajında; “İtfaiye erleri her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimin başta olmak üzere bütün İtfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlarım” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu