Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İYİ Parti’de Arap Osman Dönemi

İYİ Parti’de hafta sonu kongre heyecanı yaşandı. İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nın 3’ncü olağan kongresi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti’de hafta sonu kongre heyecanı yaşandı. İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nın 3’ncü olağan kongresi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

ARAP OSMAN BARAN’A DEVREDECEĞİM

Kongrenin Divan Başkanlığını Kurucular Kurulu Üyesi Dr. Berna Şahin, Başkan Yardımcılığına Faik Bektur, kâtip üyeliklerine ise İlker Karagöz, Selver Alperen ve Yurdagül Altan seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongrede aday olmayacağını belirten mevcut mevcut Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, “Bugüne kadar şerefle yürüttüğüm Merkez İlçe Başkanlığı görevimi ilk günkü heyecanla bugüne kadar getirmenin büyük sevincini yaşamaktayım. Yaklaşık 4 yıldır sürdürdüğüm Merkez İlçe başkanlığı görevimi tekrar aday olmayarak birlik ve beraberlik içerisinde tek aday olarak girdiğimiz bu seçimde merkez ilçe başkanlığı görevini kıymetli ağabeyim Arap Osman Baran’a devredeceğim. Bu görevi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum”

ADIM ADIM GEZEREK

 “Merkez ilçe Başkanlığını yürüttüğüm süre içerisinde yönetim kurulu üyelerimizle tüm vatandaşlarımıza ulaşarak İyi Partimizin ilkelerini vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştık. Önemli günlerde tüm etkinliklere İl Başkanımızla koordineli bir şekilde katılarak İyi Partimizin tüm ortamlarda en iyi şekilde temsilini sağladık. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener ülkemizin her karış torağını adım adım gezerek görülmedik yüz, sıkılmadık el bırakmadığı bir dönemde bizlere durmak yakışmazdı. Bunun için de bizde Kırıkkale’de durmak ve yorulmak nedir bilinmeyen bir yola girdik”   “Bu vesile ile görev sürem boyunca her türlü desteği yanımda hissettiğim başta İl Başkanımız Sn. Bülent Şükrü Altınışık olmak üzere İYİ Partimizin yükselmesi ve gelişmesi için her türlü desteklerini yanımda gördüğüm il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize ve tüm dava arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Allah’ın izni ile seçilecek arkadaşımızın ilçe başkanlığı görevini en iyi şekilde yürüteceğini biliyorum. Kongremizin ilimize, ülkemize ve İYİ Partimize hayırlı uğurlu olması diler hepinize saygılar sunarım” diye konuştu.

TEŞEKKÜRLERİMİ ARZ EDİYORUM

Seçimlerden sonra bir konuşma yapan yeni Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran, “Öncelikle genel kurulumuzu onurlandıran kıymetli misafirlerimize, kurucular kurulu üyemize, il başkanımıza ve tüm kıymetli delegelerimize, partililerimize hoş geldiniz diyor, genel kurulda teveccühünü benden yana kullanan bana oy veren vermeyen tüm kıymetli delegelerimize teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu genel kurulun kazananı Arap Osman Baran değil, İYİ Parti merkez ilçe teşkilatıdır”

RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

 ‘Birlik beraberliğimizdir’ diye konuşmasını sürdüren Arap Osman Baran, “Bu anlayışla başlayacağımız görevde herkesi kucaklayarak, partimizin ilke ve politikaları çerçevesinde hizmet etmek şiarımızdır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Biz koltukta oturan, koltuk sevdalısı olmaya değil, hizmet yolunda ayakkabı eskitmeye talibiz. Bugüne kadar İYİ Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Yavuz Kuzucu’ya teşekkür ederim”  İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ise yapılan anketlerde İYİ Parti’nin ikinci parti çıktığını söyleyerek, “Arada 7 puan var. Ben o 7 puanın AKP korkusuyla AKP dediğine inanıyorum. Biz Kırıkkale’de birinci partiyiz. Buna inanıyor ve güveniyoruz. Bugüne kadar görev yapan ve aday olmayan Yavuz Kuzucu’ya teşekkür eder, Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Arap Osman Baran’a ise yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x