GündemKırıkkaleManşetSağlık

‘İyilik Tırı’ geliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan lösemili çocuklar ve ailelerine yardımcı olmak amacıyla Lösev’in ‘İyilik Tırı’ 11 Kasım’da ilimize gelecek. Cumhuriyet Meydanı’na park edilecek olan tırda, lösemili çocuklar ve ailelerine yiyecek, giysi, kırtasiye ve oyuncak gibi çeşitli yardımlar yapılacak.

 

İHTİYAÇLAR GİDERİLECEK

Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelere yardım ulaştıran LÖSEV tırı, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü ilimize gelecek. Cumhuriyet Meydanı’na park edilecek olan tırda, gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et yardımlarını LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocukları ve ailelerine ulaştıran LÖSEV tırından aileler ihtiyaçlarını giderecek.

 

UZAK DURMAYIN, SEVGİ GÖSTERİN

LÖSEV’in yardım tırı hakkında bilgi veren yetkililer ise, “Biz burada yardım tırında çocuklara giyecek yardımı, kuru gıda yardımı ve et ürünleri yardımı yapmaya çalışıyoruz. Halkımızın bu yönde bilgilendirilmesi gereklidir. Unutulmamalıdır ki Lösemi Hastalığı bulaşıcı değildir, uzak durmasınlar çocuklardan. Unutulmamalıdır ki Lösemi Hastalığı bulaşıcı değildir. Çocuklardan, sevgi göstersinler löseminin de tedavisi vardır” şeklinde konuştular.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu