Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Jandarma Dağda bulduğu keçinin doğumuna yardı metti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de görevden dönen jandarma ekipleri, kaybolduğu dağlık arazide doğum yapmasına yardım ettikleri keçi ve yavrusunu sahibine teslim etti.

DAĞLIK ARAZİDE BULUNDU

Kırıkkale’de görevden dönen jandarma ekipleri, dağlık arazide kaybolan keçinin doğum yapmasına yardım etti. Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, görev için Kenanobası köyünden dönerken Yassıbağ mevkisindeki dağlık arazide yatan keçi olduğunu fark etti. Keçinin doğurmaya başladığını fark eden askerler, hayvanın doğumuna yardım etti. Keçinin Sefer Özçam’a ait olduğunu tespit eden askerler, keçi ve yavrusunu sahibine teslim etti.

2 GÜNDÜR KAYIPTI

Özçam, 2 gündür keçisinin kayıp olduğunu, aramalarına rağmen hayvanı bulamadıklarını söyledi. Bugün komutanların elinde oğlak ve keçiyi görünce çok sevindiğini belirten Sefer Özçam, “Allah hepsinden razı olsun. Keçimi dağda yalnız bırakmamışlar. Biz kayboldu diye üzülürken, komutanlarımız sağ olsun yavrusuyla birlikte aldı geldi. Çok sevinçliyiz.” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x