ManşetYaşam

Jandarma gazileri unutmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

19 Eylül Gaziler Günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşallik rütbesi ve Gazilik unvanının verildiği gün olan 19 Eylül 1921 tarihi her yıl Gaziler Günü olarak kutlanıyor.

Günün anısına hediye verildi

Gaziler Günü vesilesi ile İl Jandarma Alay Komutanlığında, Jandarma Teşkilatı emrinde görev yapmakta iken yaralanarak gazilik mertebesine ulaşan ve Kırıkkale’de ikamet eden Jandarma gazilerine ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut tarafından Gaziler Günü anısına hediye verildi.

“Kahraman gazilerimizin yanındayız”

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen programda İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut, “Ülkemizin birlik ve beraberliği, milletimizin huzur ve güvenliği ile kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna hayatlarını ortaya koyarak gazilik unvanına erişen siz kahraman gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutlamak ve sizleri misafir etmek istedik. Düzenlemiş olduğumuz program vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Jandarma Teşkilatı olarak, siz kahraman gazilerimizin her zaman yanında olduğunu ve olacağını ifade etmek istiyorum” dedi.

Komutana teşekkür

Dernek Başkanı Rıfat Öcal bütün gazi arkadaşları adına bugün ve her zaman kendilerinin yanında olan İl Jandarma Alay Komutanı Harun Karabulut ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu