Eğitim

K.Kale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2024’e hazırlanıyor

Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde 2023 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek, 2024 yılı plan ve hedeflerini belirlemek amacıyla;2023 Yılını Değerlendirme, 2024 Yılı Planlama Toplantısı ve Genişletilmiş Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde 2023 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek, 2024 yılı plan ve hedeflerini belirlemek amacıyla;2023 Yılını Değerlendirme, 2024 Yılı Planlama Toplantısı ve Genişletilmiş Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

BİLGİLER VERİLDİ

Toplantıya, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Yılmaz ve Prof. Dr. Sedat Aktan, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Spor Bilimleri Fakültesi akademik ve idari personeli katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Ayan, akademik ve idari personel, bölümler, öğrenci sayıları, teknik ve fiziki imkanlar, proje faaliyetleri, kariyer etkinlikleri, yapılan akademik ve sosyal çalışmalar ile 2024 yılı plan ve hedefleri hakkında sunum eşliğinde bilgi verdi. Katılımlarından dolayı akademik ve idari personele teşekkür ederek sözlerine başlayan Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, “Bu sene Rekreasyon merkezi ve Fitness salonuyla ilgili çalışmalar yaptık. Fitness salonuyla ilgili yaptığımız çalışmalarda sona yaklaştık diyebiliriz. Rekreasyon merkezinde ise sizden gelen talepler doğrultusunda yenileme çalışmaları yapacağız” diye konuştu.

kirikkale-universitesi-spor-bilimleri-fakultesi-2024e-hazirlaniyor2-001.jpg

COMPLETE ANATOMY VERİ TABANI

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yılmaz, “Prof. Dr. Sinan Ayan hocamız, sunumunda planlardan, tedarik edilmesi gereken kitaplardan ve hedeflerinden bahsetti. Biz de gerek sizlerin gerekse diğer akademik birimlerimizin daha nitelikli şekilde akademik çalışmalar yapabilmelerine imkan sağlamak için Kütüphane koleksiyonumuzu arttırıyoruz. Yeni aboneliklerimizle birlikte veri tabanındaki kitap sayımız yaklaşık 700 bine ulaştı. 60 bin civarında da elektronik dergimiz var. Bunun içerisinde yeni abonelik yaptığımız Spor Bilimleri Fakültemizin de yararlanacağını düşündüğümüz ‘Complete Anatomy’ veri tabanımızı Üniversitemize kazandırdık. Fakültelerimizin taleplerini genel olarak olumlu şekilde sonuçlandırıyoruz. Engelli öğrencilerimiz için de yapmış olduğumuz çalışmalar güzel çalışmalar var. Doç. Dr. Feyza Meryem Kara hocamıza bu çalışmalara verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadesini kullandı.

kirikkale-universitesi-spor-bilimleri-fakultesi-2024e-hazirlaniyor4.jpg

REKTÖR ASLAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Spor Bilimleri Fakültesinin 2023 yılında yaptığı çalışmaları, 2024 yılı plan ve hedeflerini değerlendiren Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Spor Bilimleri Fakültesinde eğitim-öğretim, akademik çalışma, proje üretimi, sosyal sorumluluk faaliyetleri, mezunlarla ve paydaşlarla ilişkiler konusunda beklentilerini ve yapmayı planladığı faaliyetleri anlattı. Aslan “2023 yılında yapmış olduğunuz değerli çalışmalar ve sosyal etkinlikler için hepinize teşekkür ederim. Bölümünüzle ilgili Dünyada yapılan çalışmaları yakından takip etmeniz ve öğrendiğiniz bilgileri mümkün olduğu kadar uygulamalı şekilde öğrencilerimize aktarmanızın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin bilgiye kolayca ulaşmalarını sağlamak için sizlerden gelen talepler doğrultusunda Üniversitemize yeni veri tabanları kazandırıyoruz. Üniversitemizde bulunan öğrencilerimizin her biri bizlere milletimizin emanetidir. Öğrencilerimizi bireysel proje üretimi konusunda teşvik etmeli ve çalışmalarına rehberlik etmeliyiz. Şehrimize ve paydaşlarımıza katkı sağlayan çok sayıda sosyal sorumluluk projesi yaptınız ve yapmaya devam ediyorsunuz. Bu çalışmalarınızı çok değerli buluyorum. Bireysel ve takım halinde kazanmış olduğunuz başarılardan dolayı sizleri ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bireysel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak her türlü desteği vereceğimizi belirtmek isterim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x