GündemKırıkkaleManşet

“K.Ü = Mutlu Cezaevi”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale üniversitesi öğrencileri sosyal paylaşım sitelerinde yaptıkları paylaşımlarla ve yazdıkları yazılar ile Kırıkkale Üniversitesini ‘Mutlu Cezaevi’ne benzetiyor.

 

UFAK BİR KIRIKKALE ÇİZELİM

Sosyal paylaşım sitelerinin en çok kullanan öğrenciler paylaştıkları fotoğraflarla ve yazdıkları yazılarla olay olmaya devam ediyor. Sosyal paylaşım sitesi olan İnstagram’dan Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri yaptıkları paylaşımlar ile Kırıkkale Üniversitesini ‘Mutlu Cezaevi’ne benzetiyorlar. Bir kullanıcının “Üniversite kurmak için öncelikle bir adet dağ başına ihtiyacımız var” paylaşımına Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi “Bizim okul. Ufak bir Kırıkkale çizelim şuraya mutlu cezaevi” notunu paylaştı. Paylaşımı gören Kırıkkaleliler başta Rektör Ekrem Yıldız ve üniversite yönetimine sitem etti.

 

İLK DEĞİL

Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin yaptığı bu paylaşım ilk değil. Geçtiğimiz yıllardı “Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencilerinin Yardımlaşma Platformlu” isimli facebook sayfasında, bir Kırıkkale fotoğrafının üzerine, “Fuck it lets go to kırıkkale” yazarak paylaşılması Kırıkkale basınının gündemini oluşturmuştu. Paylaşımın ardından bir çok gazete ve internet haber sitelerinde haberler yapılmış ve paylaşım kaldırılmıştı. Olayın üzerine Rektör Yıldız, yapılan paylaşımın duygusal bir tepki olduğunu söylemişti. Açıklamanın ardından hedefler Rektör Yıldız’a dönmüştü.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu