Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kadri Keskin’i kaybettik…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kalbine yenik düşen emektar gazeteci Kadri Keskin, 71 yaşında hayata gözlerini yumdu. Keskin’i son yolculuğunda ailesi, meslektaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

 

VEFATI SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Kırıkkale basın camiası emektarından birini daha kaybetmenin acısını yaşıyor.  Camianın duayen isimlerinden Kadri Keskin, çay ocağında oturduğu sırada kalp krizi geçirdi. Geçirdiği kriz sonucu kalbi duran Keskin’e ilk 112 ekibi yaptı. Acil olarak hastaneye kaldırılan Kadri Keskin, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yeniden hayata döndürüldü. Kalbi daha fazla dayanamayan Kadri Keskin, akşam saatlerinde vefat etti. Herkes tarafından sevilen bir isim olan Kadri Keskin’in vefat haberi tüm sevenlerini yasa boğdu.

 

RENKLİ KİŞİLİĞİYLE SEVİLEN BİRİYDİ

71 yaşında hayata gözlerini yuman Kadri Keskin, dün Nur Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Yeni Mahalle Mezarlığındaki aile kabristanına defnedilen Keskin, geçtiğimiz yılın başlarında ciddi bir kalp ameliyatı geçirmişti. Yıllarca Kırıkkale’deki yerel TV ve gazetelerde çeşit görevler de bulunan Kadri Keskin,  siyasi platformda da MHP kanadına görevler de bulunmuştu. Kadri Keskin Kırıkkalespor’a olan sevgisi ve renkli kişiliğiyle tanınıyordu. Yenigün Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil dileriz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x