Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Kala ve Kazan Ailelerinin En Mutlu Günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meslektaşımız Kalehaber Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kala; Gözde Kazan ile önceki akşam Altundal Düğün Salonu’nda yapılan görkemli bir törenle dünya evine girdi. Mutlulukları gözlerinden okunan çifti, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.

 

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Meslektaşımız Ahmet Kala; Gözde Kazan ile önceki akşam Altundal Düğün Salonu’nda yapılan görkemli bir törenle dünya evine girdi. Mutlulukları gözlerinden okunan çifti, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Düğüne Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, siyasi ve sendika temsilcisi katıldı.

 

 

MASAL GİBİ DÜĞÜN

Masalları andıran düğün töreninde hayatlarını birleştiren Ahmet ve Gözde, bu mutlu günlerini doyasıya kutladılar. Dansların yapıldığı, şarkıların söylendiği düğün töreninde yöresel oyunlar sergilendi. Hayatlarını birleştiren Ahmet ve Gözde çiftinin yanı sıra ailelerinde bir hayli heyecanlı ve mutlu oluşu gözlerden kaçmadı. Düğün Salonu’nda konfeti yağmuru altında ilk danslarını yapan çifte, Yenigün Gazetesi olarak mutluluklar diliyoruz.

 

Mehmet Ali Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x