Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Hemşerimiz Tuncel Şube Başkanı Seçildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Yol İş Sendikası Ankara 2 Nolu Şubesi Olağan Genel Kurulunda 64 oyla Kırıkkaleli hemşerimiz sendikacı Ali Tuncel şube başkanı seçildi.

ALİ TUNCEL BAŞKAN SEÇİLDİ

Türkiye Yol İş Sendikası Ankara 2 nolu şubesinin 13. Olağan Genel Kurulu Ankara’da TÜRK-İŞ Konferans Salonunda gerçekleştirildi.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda divan oluşturuldu ve raporların ibrazı yapıldı.  112 delegenin oy kullandığı genel kurulda Ali Tuncel 64 oy, rakibi Fevzi Yılmaz ise 48 oy aldı. Oyla sonucunda Ankara 2 Nolu Şube Başkanlığına Kırıkkaleli hemşerimiz Ali Tuncel seçildi.

ORTAK PAYDAMIZ EMEĞİMİZE SAHİP ÇIKMAKTIR

Emeğe ve alın terine her daim sahip çıktığını ifade eden Başkan Ali Tuncel, “Biz bu mücadelemizi hep beraber bir çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale, Çankırı, Ankara ve Düzce’deki tüm işçi kardeşlerimizle beraber sürdürdük. Hepimizin ortak paydası emeğimize sahip çıkmaktır, emeğimizi en iyi şekilde savunacak yol arkadaşlarıyla yürümektir. Ben bir kardeşiniz olarak işte bunun için buradayım.  Biz kendimize güveniyoruz. İşçi hakları konusunda da başarılı olduk ve olacağımıza inanıyorum. Bize destek verdiğiniz, bu haklı onuru bize yaşattığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum”dedi.

Mehmet Ali Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet karabiyik
Mehmet karabiyik
24 Eylül 2018 21:16

Ali abim cocuklugumdan tanidigim bir abimdir toprak mahalle yillarindan cok buyuk gozu pek korkusuz bir adamdir kendi gibi makamida yakismis hayirli ugurlu olsun abim ellerinden operim

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x