Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kanımızla canımızla hizmete etmeye hazırız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kanımızla canımızla hizmete etmeye hazırız

AK Parti il yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, Kırıkkale Kızılay Kan Merkezinde kan bağışında bulundu. Kan bağışının hayat kurtardığını söyleyen İl Başkanı Dağdelen, “Bizler kanımızla, canımızla, malımızla hizmet etmeye hazırız” dedi.

 

KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR

Kan vermenin hem sağlık açısından, hem de başka bir hayat kurtarmak için önemli olduğunu anlatmak amacıyla ve Kırıkkale’de ki kan stoklarının yeterli miktarda olmasını sağlamak için AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kadın Kolları Başkanı Esma Ünal, il yönetimi, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri kan bağışında bulundular. Kan bağışının ardından açıklama yapan İl Başkanı Dağdelen, “Burada kan bağışında bulunduk. Hiçbir zaman kan stoklarımızın tükenmesini istemeyiz. Acil ihtiyacı olan vatandaşlarımıza kan tedariki sağlanmakta. Burada ki Kızılay doktorumuz sağ olsun bizimle ilgilendi. Arkadaşlarımız bugün önemli miktarda kan verdiler”

 

SAĞLIK İÇİN ÖNEMLİ

“Biz burada şunu izah etmek istiyoruz toplumun hizmetindeyiz. Kanımızla, canımızla, malımızla bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu verdiğimiz kanlar Kırıkkale’de ki kan stoklarının düşmemesi için. İhtiyaç olduğu zaman biz her şeyimizle hazırız. Kan vermekten kimse korkmasın. Kan vermek sağlıklı bir şey. Kan vermek, hücrelerin yenilenmesi açısından, insanın kendini iyi hissetmesinden, sağlık açısından önemli olan bir şey. Kan bulamamak hasta yıkını tarafından çok kötü bir durum. Burada kan bulup akrabasına kan vermek önemli bir konu.

 

Haber: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x