GündemKırıkkaleManşet

Karanlığa esir olduk

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aylardır mahallelerde sokak lambalarının yanmamasından dolayı karanlığa esir olar Kırıkkale, geçtiğimiz günde Cumhuriyet Meydanında ki ışıklandırma direğinin yanmamasından dolayı bir kez daha karanlığa esir oldu.
 
TEDİRGİN OLUYORLAR
Aylardır birçok mahallede sokak lambalarının yanmamasından şikayetçi olan Kırıkkaleliler, şimdi de Cumhuriyet Meydanında bulunan ışıklandırmaların yanmamasından şikayetçi. Mahallelerde bulunan sokak lambalarının yanmamasından dolayı evlerine giriş ve çıkışlarda tedirgin olduklarını dile getiren vatandaşlar, yetkililere defalarca istekte bulunmuş fakat haftalarca kesik olan sokak lambaları yapılmamıştı. Karanlığa esir olduklarını belirten vatandaşların şikayetlerine birde Cumhuriyet meydanındaki ışıklandırma ve Sevgi Yolunda ki ışıklandırmaların yanmaması eklendi. Özellikle Sevgi Yolunun karanlıkta olmasından dolayı tedirgin olan vatandaşlar, akşam saatlerinde çok büyük tedirginlik yaşadıklarını belirttiler.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu