Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Kardan adamla davullu zurnalı serenat

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kar yağışı ile birlikte vatandaşlar renkli görüntüler oluştururken, Keskin ilçesinde espri amaçlı yapılan Taşan Kardeşlerin üyesi ‘Kardan Taşan’ hem güldürdü hem de düşündürdü.

 

KARDAN TAŞAN’A PARA BİLE YAPIŞTIRDILAR

Nikahları kıyılan ve hatta cenaze namazı dahi kıldırılan kardan adam manzaralarına Kırıkkale’de bir yenisi daha eklendi. Keskin ilçesinde Taşan Kültür Merkezi’nde çalışan Taşan Kardeşler, kar yağışını fırsat bilerek davul ve zurna çalan kardan adam yaptılar. Kardan Taşan ile birlikte keman çalıp türkü söyleyen Taşan Kardeşler, ayrıca para yapıştırarak renkli görüntüler oluşturdular. Hacı Taşan Kültür Merkezi’nin yeni üyesi olarak kayıtlara geçen Kardan Taşan için, “Birazdan güneş doğacak doğmadan görüşelim.”esprisi yapıldı.

 

KEMANLA EŞLİK ETTİLER

Kar yağışı sonrasında herkesin kendi şakasını yaptığını ve kendilerinin de bu akıma ayak uydurduklarını ifade eden Abidin Taşan, “Kar yağışı sonrasında espri katarak güzel bir kardan adam yaptık. Hem davul hem de zurna çaldırıp para yapıştırdık. Yeri geldi kemanla eşlik ettik. Taşan Kardeşlerin üyesi yaptık kendisini. Yaptığımız espri oldukça ilgi topladı. Herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
22 Ocak 2019 21:08

Rahmatĺı Erol coke ,HACİ Agam, Neşet emmim ve son miras Taşan gardaşlar Hep yitip göçünce kıymetleri anlanıyorya yaşarken hürmet edilse gıymet verilse Alın bi neşet gelirmi yaln dunyaya ?

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x