Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kardeşlik duygularımızı güçlendirelim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Sezer mesajında birlik beraberlik vurgusu yaparken  “Küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı arttırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız” diye konuştu.

AYNI DUYGULARI HİSSETTİĞİMİZ ÖNEMLİ BİR GÜN

Vali Sezer Mesajında “Birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı, dostluk bağlarının pekiştiği, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız; sevginin, saygının ve sosyal duyarlılığımızın arttığı, birlik ve beraberlik ruhumuzun geliştiği, kalplerimizin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, bütün bir toplumun aynı duyarlılığı hissedebilmesine vesile olan önemli günlerdir. Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça arttığını, üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı arttırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x