Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

NİCE BAYRAMLARA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kırıkkale’de tüm hazırlıklar tamamlandı. Kırıkkale Valiliği genel tüm tedbirlerin alındığını duyururken, Kırıkkale Belediyesi vatandaşların bayramı huzurlu bir şekilde idrak etmesi için son hazırlıklarını tamamladı. Kırıkkale’de Kurban Bayram namazı saat.06.31’de eda edilecek.

 

BÜTÜN TEDBİRLER ALINDI

Kırıkkale’de Kurban Bayramı tüm güzelliği ve rengiyle büyük bir heyecanla kutlanacak. Aile büyükleri hatırlanacak, küçükler harçlık ve şekerlerle sevindirilecek, ziyaretlerle komşuluk, dostluk ve akrabalık bağı bir defa daha perçinleştirilecek. Belediye ekipleri Kırıkkale’nin dört bir yanında yaklaşan Kurban Bayramı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından bir yandan cadde, sokak ve bulvarlarda detaylı temizlik yürütülüyor diğer bir yandan da haşerelere karşı alanlarda periyodik ilaçlama çalışmaları yürütülüyor. Vatandaşların mutluluk ve paylaşmanın artacağı Kurban Bayramını huzur içerisinde idrak etmesi için valilik ek tedbirlerin alındığını duyurdu.

 

BAYRAMLAŞMA TÖRENLERİ

Bayram dolayısıyla Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, İl Müftülüğü ve siyasi partilerin bayramlaşma programları belirlendi. Bu bayram partilerde bayramlaşma töreni ikinci ve üçüncü günü ağırlık kazandı. 1.  Gün Valilik, Belediye, İl Müftülüğü Saat: 06.31 Nur Camii (Bayram Namazı sonrası). 2.  Gün, AK Parti Saat: 14.00 (İl Başkanlığı binasında), MHP Saat: 12.00 (İl Başkanlığı binasında), Yahşihan Belediyesi Saat: 11.00 (Aile Çay Bahçesinde). 3.Gün CHP Saat: 14.00 (İl Başkanlığı binasında), Saadet Partisi Saat: 12.00 (İl Başkanlığı binasında), Türk Metal Sendikası  Saat: 13.30 (Sendika Binasında). 4. Gün İYİ Parti Saat: 14.00 (İl Başkanlığında).

 

İL VE İLÇE NAMAZ SAATİ

Bayram namazı Pazar günü Kırıkkale merkezde sabah saat 06.31’te bütün camilerde kılınacak. Bahşılı’da 06.30, Balışeyh’te 06.43’te Çelebi’de 06.31te, Delice’de 06.28’de, Karakecili’de 06.31’te, Keskin’de 06.30’te, Sulakyurt’ta 06.29’de

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x