Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Karnından bakın ne çıktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karnında şişlik ve ağrı ile Yüksek İhtisas Hastanesi’ne giden M.K isimli hastanın karnından basketbol topu büyüklüğünde kitle çıkarıldı.

 

Ağrıyla gitti!

Konu hakkında Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Karında şişlik ve ağrı sebebiyle hastaneye başvuran ve karında kitle tespit edilen M.K. isimli 44 yaşındaki hasta hastanemiz genel cerrahi uzmanları Op.Dr. İnci Şahin ve Op.Dr. Çetin Özlü tarafından 16/09/2014 tarihinde ameliyat edilmiştir. Karındaki 6,3 kg ağırlığında ve 35x30x20 cm (basketbol topu büyüklüğünde) büyüklüğündeki kitle, başarılı bir operasyon ile çıkartılarak hasta sağlığına kavuşturulmuştur. Hastanın tedavisi hastanemiz genel cerrahi servisinde devam etmektedir”

 

Parmak kurtarıldı

Öte yandan, bir başka hastaya yapılan yumuşak doku operasyonu hakkında şu bilgiler paylaşıldı; “Sol elinin kapıya sıkışması sonucu hastaneye başvuran B.A. isimli 6 yaşındaki hastanın parmağında ve tırnak yatağında doku kaybı ve nekroz içeren, parmak ucunun kaybıyla sonuçlanacak yaralanma, plastik cerrahi uzmanı Op. Dr. İrem Mert ve çocuk cerrahi uzmanı Op.Dr. Özlem Yandım ın eş zamanlı yaptıkları sünnet ve rekonstrüksiyon operasyonları ile yumuşak doku transferi yapılarak hastanın parmağında herhangi bir kayıp olmadan onarılmıştır”

 

Akça’dan açıklama

Genel cerrahi ve plastik cerrahi alanında gerçekleştirilen başarılı ameliyatlar sonrası hastaları ziyaret ederek durumlarını değerlendiren, hastane yöneticisi ve Başhekimi Uz. Dr. Tekin Akça yaptığı açıklamada memnuniyeti dile getirerek, çeşitli alanlarda yapılan ve başarılı sonuçlar alınan ameliyatların artarak devam edeceğini bildirdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
beyza
beyza
15 Ekim 2014 17:59

yazık ya adamaa

Başa dön tuşu