GündemKırıkkaleManşet

Katı atık tesisinde çevre günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat veBelediye Başkanı Mehmet Saygılı, 5 Haziran Dünya Çevre gününde Katı Atık Düzenli Depolama Tesisinde öğrenciler ile bir araya geldiler.

 

KOLAT TARAFINDAN HEDİYELER VERDİ

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Katı Atık Düzenli Depolama tesisinde düzenlenen programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Alay Komutanı Harun Karabulut ve il müdürleri katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı düzenlenen programda, yetkililerden tesisin son durumu hakkında bilgi aldı. Ayrıca Mehmet Varlıoğlu  4. Sınıf öğrenci ve öğretmenlerine tesis hakkında bilgi verilerek işleyişi hakkında yetkililer bilgi verdi. Program öncesinde Belediye çevre mühendisleri tarafından okul salonunda öğrencilere ambalaj atıkları ile ilgili sunum yapıldı. Geri dönüşüm ile ilgili oyun sahneleri izletilerek çevre bilinci hakkında ön bilgi edinildi. Programa katılan öğrencilere Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Vali Ali Kolat tarafından hediyeler verdi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu