GündemManşetYaşam

Kaya ve oğlu için mevlüt okutuldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kaya ve oğlu için mevlüt okutuldu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Kaya ve oğlu için mevlüt okutuldu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi merhum Fatma Gülseren Kaya ve oğlu merhum Mehmet Sıraç Kaya için mevlüt okutuldu.
PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI
Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen mevlüt programına Vali Ali Kolat’ın yanı sıra Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Coşkun, Vali Yardımcımız Abdullah Aslaner, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Müftüsü Bekir Gerek ve diğer davetliler katıldı.
TRAFİK KAZASI SONLARI OLMUŞTU
Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdüresi Fatma Gülseren Kaya ve oğlu Mehmet Sıraç Kaya, 9 Kasım Pazar Günü memleketleri Kahramanmaraş’tan dönerken geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetmişlerdi. Mevlüt Programında; Kur’an-ı Kerim okunarak  merhum Fatma Gülseren Saraç ve oğlu Mehmet Sıraç Kaya için dua edildi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu