Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ÇelebiGündemKırıkkaleManşet

Kaymakam Neden Serbest Kaldı?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde ByLock kullandığı iddiası ile gözaltına alınan ve geri serbest bırakılan Çelebi Kaymakamı Ayhan Atabay’ın neden serbest bırakıldığı merak ediliyor.

“ByLock” KULLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Kırıkkale’de, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, “ByLock” kullandığı tespit edildiği iddia edilen Çelebi Kaymakamı Ayhan Abatay gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin, FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Atabay, Savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

NEDEN BIRAKILDIĞI MERAK EDİLİYOR

FETÖ/PDY’nin iletişim programı olan “ByLock” adlı programı kullandığı iddia edilen Kaymakam Atabay’ın neden serbest bırakıldığı kamuoyunca merak konusu oldu. “ByLock” Kullanan herkes tutuklanırken ve mesleklerinden ihraç edilirken Kaymakam Atabay’ın bırakılması kamuoyunda huzursuzluk yarattı. Kamuoyunda Kaymakam’ın “ByLock” kullanmadı ise neden gözaltına alındığı ve kullandıysa neden serbest bırakıldığı hatta görevine döndüğü tartışılıyor.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x