Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSulakyurt

Kaymakam personeli ödüllendirdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, Sulakyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü ve personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

 

“Örnek teşkil etmeli”

Kazez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Pekdoğan ile Sulakyurt Merkez ve köylerinde görev yapan öğretmen ve okul idarecilerini başarı belgesi ile ödüllendirdi. Kazez, Pekdoğan ile müdrüleri ve öğretmenleri makamında kabul ederek belgesini takdim etti. Kazez burada yaptığı konuşmada, “Kurumlarımızda görevlerini layıkıyla yerine getiren özveri ve gayret içinde olan eğitimci arkadaşlarımızın hem emeklerini takdir etmek, hem de diğer personele örnek teşkil etmesi amacıyla başarı belgesi vermeyi uygun gördük. Burada amacımız daha çok gayret gösteren arkadaşlarımızı bir nebze olsun ödüllendirmektir” dedi.

 

“Başarılı çalışmalar yapacağız”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Pekdoğan da, kendisinin ve personelinin ödüle layık görülmesinden dolayı Kaymakam Kazez’e teşekkür ederek, bu yılki eğitim öğretim yılı döneminde de başarılı çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi. (Kaynak; sulakyurt.gov.tr.)

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu