KırıkkaleManşet

Kaymakam’dan köy yollarına inceleme

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, ilçeye bağlı Güzelyurt köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kazez, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şafak Şahin ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde, köy muhtarı ve köyün ileri gelenlerinden bilgi aldı.

Hizmet sürüyor

Yaşanan aksaklık ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla köy gezilerine devam eden ilçe kaymakamı Kazez, beraberindeki heyet ile Güzelyurt köyü ile köy yollarını gezdi. Beraberindekilerle yaptığı ziyarette vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledikten sonra köyde kaymakamlık tarafından yapılan yatırım ve çalışmalar ile hizmetleri yerinde görme ve inceleme fırsatı bulduklarını belirten İlçe Kaymakamı Kazez,”Köylerle ilgili olarak hazırladığımız çeşitli proje ve çalışmalar kapsamındaki hizmetlerimiz devam ediyor.” Dedi.

Vatandaşa destek

“ Vatandaşlarımızın taleplerini bu tür gezi ve ziyaretlerimizle yerinde görme ve değerlendirme imkanına sahip oluyoruz.” Diyen Kazez,” Vatandaşlarımızın isteklerine yönelik yapılacak çalışmalar ile yatırımlar da önem sırasına göre yerine getirilmektedir.” Şeklinde konuştu. Kaymakamlık resmi sitesinden edinilen bilgilere göre Kazez, daha sonra yangın nedeniyle evinin çatısı zarara gören Şakir Nazlım’a ait evi de ziyaret ederek aileye gerekli desteğin verilerek yaşanan mağduriyetin giderileceğini belirtti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu