Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Kaynarca’dan Genel Müdür Akdere’ye ziyaret

Bir televizyon kanalında yayınlanan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Hızır'ı Oktay Kaynarca MKEK Genel Müdürü Yasin Akdere’yi ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kaynarca’dan Genel Müdür Akdere’ye ziyaret - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriMKEK’YA TEBRİK
Rol aldığı dizilerdeki performansı ile takdir toplayan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Hızır karakteri ile bir kez daha gönüllere taht kuran Oktay Kaynarca, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK)Genel Müdürü Yasin Akdere’yi ziyaret etti. Pandemi sürecinde ürettiği solunum cihazı, maske ve dezenfektan ile sürecin en fazla konuşulan kurumlarından birisi olan MKEK’yı tebrik eden ünlü oyuncu, MKE’nin başta Kırıkkale’deki fabrikalarında ürettiği dünyanın sayılı silahları arasında yer alan MPT76 ve Bora Keskin Nişancı tüfeğini inceledi.

MPT76 VE BORA KESKİN NİŞANCI TÜFEĞİNİ DENEDİ

Kaynarca ayrıca her aşaması MKEK işçisine ait olan, NATO testlerini başarıyla geçen MPT76 ve Bora Keskin Nişancı Tüfeğini atış poligonunda deneme fırsatı buldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MKEK Genel Müdürü Yasin Akdere’de ünlü oyuncu Kaynarca’ya çalışmalarında başarılar diledi. MKEK Genel Müdürü Yasin Akdere sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Değerli abim Oktay Kaynarca ziyaretimize gelerek bizi mutlu etti “ sözlerine yer verdi. Diğer taraftan Akdere’nin paylaşımını yorumlayan takipçileri ‘Hızır’ın silahları nereden aldığı belli oldu’ gibi esprilerde bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x