Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Kaynayan kazan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR, FERDİ’NİN ATTIĞI GOL İLE İLK YARIYI LİDER KAPATTI

 

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta şampiyonluğun iddialı ekibi Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, Kazan Belediyespor deplasmanında 65’inci dakikada Ferdi Kösem’in attığı gol ile 1-0 galip gelirken, Yozgatspor’un Sivas Emniyet karşısında puan kaybetmesi temsilcimizi liderliğe taşıdı.

 

İLK YARI 0-0

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grupta ilimizi temsil eden ve şampiyonluk şansını sürdüren temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, deplasmanda Kazan Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarının son karşılaşması olan Kazan Belediyespor karşılaşmasına iyi başlayan temsilcimiz ilk yarıda yakaladığı pozisyonları golle süsleyemedi. İlk yarıda temsilcimize göre daha pasif bir oyun sergileyen Kazan Belediyespor’da temsilcimiz gibi ilk yarıda gol bulamayınca ilk yarı 0-0 berabere sona erdi.

 

FERDİ LİDERLİĞİ GETİRDİ

İkinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz kanatlardan geliştirdiği ataklarda Ferdi’yi ve Uğur’u topla buluşturarak gol aradı. İlk yarıya göre daha iyi atak geliştiren temsilcimiz 65’inci dakikada Ferdi’nin attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberliği arayan ve şampiyonluk yarışından uzaklaşmak istemeyen ev sahibi Kazan Belediyespor beraberlik golü için ataklar gerçekleştirdi ancak aradığı golü bulamadı.

 

KAZAN SALDIRDI AMA…

Karşılaşmanın bitimine dakikalar kala beraberlik için var gücü ile saldıran Kazan Belediyespor yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Golden sonra daha temkinli ve kontra atağa yakın bir oyun sergileyen temsilcimiz rakip kalede birçok fırsat yakaladı ancak ikinci golü bulamadı. karşılaşmanın son 5 dakikasına girilirken heyecanı iyice artan karşılaşmada temsilcimiz beraberlik golünü yememek için, Kazan Belediyespor ise en azından beraberlik golü için ataklarını gerçekleştirirken, karşılaşmanın hakemi son düdüğü çaldı.

 

YOZGAT SİVAS’TA 1-1

Karşılaşmanın 1-0 sona ermesinin ardından futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar Yozgatspor karşılaşmasından gelecek haberi bekledi. Sivas deplasmanında oynayan Yozgatspor, karşılaşmanın 1-1 sona ermesinin ardından ilk yarıyı 28 puanla 2’nci sırada tamamlarken, Kazan Belediyespor 24 puan ile 3’üncü, temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor ise 29 puan ile lider bitirdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu