Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Kayseri Şekerspor’u konuk edeceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hafta sonu Ankara deplasmanından 3 puan ile dönen Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, bugün kendi seyircisi önünde Kayseri Şekerspor’u konuk edecek. Karşılaşma 13:30’da başlayacak.

 

MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara Altındağ Belediyespor deplasmanından 2-1’lik skor ile 3 puan Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grupta ki temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor bugün kendi evinde, kendi seyircisi önünde saat 13:30’da Kayseri Şekerspor’u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen temsilcimiz 3 günlük arayı tek antrenman ile tamamladı. Mutlak 3 puan düşüncesi ile sahaya çıkacak ekibimizde Altındağ karşılaşmasında kırmızı kart gören Ömer Sunar’ın dışında, Kaleci Tayfun’un sakatlığı bulunuyor. Tayfun’un oynayıp oynamama durumu maç saatinde belli olacak.

 

MAÇA HAZIRIZ

Türk Metal Kırıkkalespor´un en tecrübeli oyuncularından kaptan Uğur, lige bir iyi bir başlangıç yaptıklarını bununda kendileri için moral kaynağı olduğunu söyledi. Uğur “Ligin ilk haftaları daima zordur. Takımlar tam olarak hazır olmasalar da mücadele en üst seviyede olur. Altındağ karşısında zorlandık. Ancak iyi mücadele etmenin karşılığını attığımız iki gol ile aldık. Aldığımız bu galibiyet bugün oynayacağımız karşılaşma öncesi moral oldu. Oynayacağımız Kayseri Şekenspor maçına iyi hazırlandık. Hocamız Altındağ maçında gördüğü eksiklikleri bize anlattı. Sahada ne yapılması gerektiğinden bahsetti. Takımda tecrübeli çok futbolcu var. Genç arkadaşlarımıza maç içinde yaşanacak olumsuzlara hatalara takılmamaları ve mücadeleyi bırakmamaları için çok telkinde bulunuyoruz. Moral ve mental olarak maça hazırız. Allah´ın izni ile üç puan almak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu