GenelSpor

Kendi Evimizde Mağlup Olduk

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor,  ligin 26. haftasında Play-Off’a çıkma mücadelesindeki güçlü rakibi Orduspor’u konuk etti. Başpınar Stadyumu’nda oynanan müsabaka, 2-1 Orduspor galibiyeti ile sonuçlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor,  ligin 26. haftasında Play-Off’a çıkma mücadelesindeki güçlü rakibi Orduspor’u konuk etti. Başpınar Stadyumu’nda oynanan müsabaka, 2-1 Orduspor galibiyeti ile sonuçlandı.
Kendi Evimizde Mağlup Olduk - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriİLK YARI GOL YOK
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin güçlü ekiplerinden Orduspor ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Soğuk bir havada oynanan müsabaka 2-1’lik Orduspor galibiyeti ile sonuçlandı. Her iki takımında temkinli başladığı mücadelenin ilk yarısında pozisyonlar olsa da gol sesi çıkmadı. İlk yarıda gol bulamayan takımlar devre arasına 0-0 beraberlikle girdiler.

4 DAKİKADA 2 GOL
Maçın ilk yarısına göre daha çekişmeli geçen ikinci yarıya konuk takım Orduspor hızlı başladı ve 46. ve 50. Dakikalarda ardı ardına bulduğu gollerle 2-0 öne geçti.  Kalan dakikalarda baskılı bir oyun ortaya koymaya çalışan Kırıkkalespor, maçın 82. Osman Destan’ın ayağından gelen golle farkı bire indirdi. Maçın sonlarında çabalarına rağmen gol bulamayan Kırıkkalespor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ligde son düzlüğe girilirken, Play-Off yolunda ağır yara alan Kırıkkalespor, 26’ncı hafta sonunda 43 puanla 6’ncı sırada yer aldı.

Kendi Evimizde Mağlup Olduk - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Büyük Anadoluspor –  Orduspor künyesi:

STAT: Başpınar Stadyumu

HAKEMLER: Erdoğan Özkaya, Melih Tan, Furkan Kocayıldız, Serkan Pınar

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR İLK 11:  Yunus Emre Kar, Yunus Emre Çabuker, Emrah Sürücü, Mehmet Albayrak, Yasin Reis, Uğur Ayhan, Ali Kemal Özkan, Reha Kurt, Onur Çakmakçı, Doğukan Subaşı, Seyit Mehmet Söğüt

ORDUSPOR İLK 11: Batuhan Akyüz, Serhat Velioğlu, Oğuz Saltabaş, Ufuk Özcan, Bilal Gülden, Utku Eskiçırak, Eray Eren, Ali Alper Doğan, Metin Sevinç, Ferdi Konak, Kadir Seven

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x