Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelSpor

Kendi Evimizde Mağlup Olduk

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor,  ligin 26. haftasında Play-Off’a çıkma mücadelesindeki güçlü rakibi Orduspor’u konuk etti. Başpınar Stadyumu’nda oynanan müsabaka, 2-1 Orduspor galibiyeti ile sonuçlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor,  ligin 26. haftasında Play-Off’a çıkma mücadelesindeki güçlü rakibi Orduspor’u konuk etti. Başpınar Stadyumu’nda oynanan müsabaka, 2-1 Orduspor galibiyeti ile sonuçlandı.
Kendi Evimizde Mağlup Olduk - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriİLK YARI GOL YOK
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin güçlü ekiplerinden Orduspor ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Soğuk bir havada oynanan müsabaka 2-1’lik Orduspor galibiyeti ile sonuçlandı. Her iki takımında temkinli başladığı mücadelenin ilk yarısında pozisyonlar olsa da gol sesi çıkmadı. İlk yarıda gol bulamayan takımlar devre arasına 0-0 beraberlikle girdiler.

4 DAKİKADA 2 GOL
Maçın ilk yarısına göre daha çekişmeli geçen ikinci yarıya konuk takım Orduspor hızlı başladı ve 46. ve 50. Dakikalarda ardı ardına bulduğu gollerle 2-0 öne geçti.  Kalan dakikalarda baskılı bir oyun ortaya koymaya çalışan Kırıkkalespor, maçın 82. Osman Destan’ın ayağından gelen golle farkı bire indirdi. Maçın sonlarında çabalarına rağmen gol bulamayan Kırıkkalespor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ligde son düzlüğe girilirken, Play-Off yolunda ağır yara alan Kırıkkalespor, 26’ncı hafta sonunda 43 puanla 6’ncı sırada yer aldı.

Kendi Evimizde Mağlup Olduk - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Büyük Anadoluspor –  Orduspor künyesi:

STAT: Başpınar Stadyumu

HAKEMLER: Erdoğan Özkaya, Melih Tan, Furkan Kocayıldız, Serkan Pınar

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR İLK 11:  Yunus Emre Kar, Yunus Emre Çabuker, Emrah Sürücü, Mehmet Albayrak, Yasin Reis, Uğur Ayhan, Ali Kemal Özkan, Reha Kurt, Onur Çakmakçı, Doğukan Subaşı, Seyit Mehmet Söğüt

ORDUSPOR İLK 11: Batuhan Akyüz, Serhat Velioğlu, Oğuz Saltabaş, Ufuk Özcan, Bilal Gülden, Utku Eskiçırak, Eray Eren, Ali Alper Doğan, Metin Sevinç, Ferdi Konak, Kadir Seven

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x