Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin Belediyesinde Dilekçenin Akıbeti Merak Ediliyor

Ugradığı  silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eski  Genel Başkanı Sinan Ateş'in isminin yaşatılması için Keskin Belediye Meclisine verilen önergenin akıbeti merak ediliyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uğradığı  silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eski  Genel Başkanı Sinan Ateş’in isminin yaşatılması için Keskin Belediye Meclisine verilen önergenin akıbeti merak ediliyor.

İyi Partili iki Belediye Meclis üyesinin vermiş olduğu önerge de Sinan Ateş isminin Keskin de vatandaşın ortak kullanım yeri olan park, cadde sokak gibi bir yere vererek anısını yaşatılması talep edilmişti. İyi Parti Keskin Belediye Meclis Üyesi Cahit Göker ve Aydın Kayalak tarafından 3 Şubat 2023 tarihinde Keskin belediye başkanlıgına verilen önergede “30 Aralık 2022 tarihinde menfur bir saldırı sonucu şehit edilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı merhum Doçent Doktor Sinan Ateş’in isminin Keskin ilçemizde yaşatılması adına uygun görülecek Park ,Cadde ,sokak gibi ortak kullanım alanı olan bir yere verilmesi hususunda İyi Parti meclisi olarak yazılı önerge vermiş bulunmaktayız. Meclisimizin olayını arz ederiz.” şeklinde dilekçelere teslim etmişlerdi. Bu önergenin akıbeti siyasi kulis’lerde merak ediliyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x